image

Стали відомими подробиці сьогоднішніх обшуків у чиновників Мукачева

Правоохоронці все ближче підбираються до самих Балог

Як ми повідомляли, сьогодні силовики провели масштабну спецоперацію по виявленню корупційних схем у Мукачеві та Хусті.

Як стало відомо, СБУ, поліція та прокуратура проводять обшуки в Мукачівській лікарні імені Святого Мартина.
Також відомо, що обшуки проводяться за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів   керівництвом лікарні, які під час проведення державних закупівель, а саме придбання «Офтальтальмологічного лазеру CLASSIK, калій титаніл фосфатний 532 нм 2 вт з щілинною лампою   та моторизованим столом» та апаратів «ШВЛ», вартість яких становила понад 9 млн. грн
Своїми неправомірними діями, за версією правоохоронців, керівництво лікарні спричинило збитки бюджету у особливо великих розмірах.
У цей же час джерела повідомляють, що керівнику Мукачівської лікарні імені Святого Мартина Євгену Мешку повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

photo_2023-09-26_19-36-16

Окрім того, дісталося і освітянам.

Зокрема, обшуки проводяться за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів працівниками управління освіти, які під час проведення державних закупівель, а саме: «Електрокотлів» та «Послуги з встановлення електрокотлів», вартість яких становила понад 12 млн. грн., своїми неправомірними діями спричинили збитки бюджету у особливо великих розмірах. На даний час вирішується питання щодо оголошення підозри про вчинення злочину фігурантам справи.
Зокрема, мова йде про Катерину Кришінець-Андялоші, яка на момент злочину займала посаду начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міськради. Зараз вона є заступником начальника цього управління.
Обшуки провели в мерії, зокрема, в управлінні освіти, а також в домівках чиновників.
Про підозру також оголошено підряднику - директору ТОВ Омега-Карпати Ігорю Федорняку.

Ці обшуки свідчать про те, що правоохоронці все ближче підбираються до самого лігва корупційних схем - клану Балог. І вже незабаром ми станемо свідками гучних кримінальних викриттів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com