image

В Ужгородській міськраді пропонують ввести варту Чехословацького періоду

Ми повідомляли, що в Ужгородській міській раді обмежують доступ громадян до сесії. 21 квітня прийнято новий Регламент, яким передбачено особливий порядок доступу до приміщення міської ради (паспортний контроль через ідентифікацію особи відвідувача та його місця реєстрації). 

Очікується, що виконуватимуть зазначений контроль посадові особи Відділу муніципальної поліції та правопорядку Ужгородської міської ради.

У зв'язку з цим ужгородський юрист Микола Яцков написав на сайт міськради петицію, якою пропонує "придбати як мінімум для двох посадових осіб Відділу муніципальної поліції та правопорядку спецформу за зразком форми легіонера та жандарма Чехословацької республіки на 1938 рік. Почесна варта міської ради повинна знаходитись біля турнікету головного входу у адмінкорпус міської ради з метою створення історичної атмосфери та зацікавлення туристів", - написав Яцков на сторінці у Фейсбуці. 

За кілька днів модератор сайту має офіційно зареєструвати петицію й оприлюднити на сайті. Голосувати можуть тільки авторизовані користувачі (особистий кабінет).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com