image

В Ужгороді скандал на представленні кандидатів від «Солідарності»

В Ужгороді під час представлення списку кандидатів в міські депутати від “Солідарності» стався скандал

Ще напередодні представлення списку кандидатів у депутати Ужгородської міської ради від провладної партії «Солідарність» журналіст та кандидат в мери Ужгорода  Олег Подебрій написав у соцмережах репліку про те, що представляти своїх кандидатів «Солідарність» буде в найдорожчому в місті ресторані готелю «Олд Континент».

А вже сьогодні Олег Подебрій на представленні запитав закарпатських провладних народних депутатів Роберта Горвата та Валерія Пацкана: як так сталося, що в списках партії «Солідарність» одіозний колишній міліціонер Роман Богуславський. Подебрій нагадав нардепам, що на Богуславського було порушено справу щодо підпалів тераси ресторану в центрі Ужгорода та видавництва «Закарпаття».

Окрім того, Подебрій нагадав епізод з Богуславським з побиттям співробітниці ігрових апаратів.

Народні депутати вдали, що не знали цієї інформації і попросили у журналіста Подебрія представити відповідні судові рішення, на що Подебрій порадив їм зробити запит у міліцію і отримати всю інформацію щодо Богуславського, якого було звільнено з лав міліції за дисциплінарне порушення.

Сам Богуславський пригрозив Подебрію судом за наклеп.

Як ми повідомляли, в Ужгороді один із громадських активістів розповсюдив відео його розмови із Романом Богуславським, на якому Богуславський розповідав про намір підпалити терасу ресторану, яка належала заступнику мера Ярославу Шафарю, а також розповідав, як вчинив підпал видавництва «Закарпаття»

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com