В Ужгороді відкрито громадську приймальню народного депутата Андрія Лозового

Відтепер звернутися за захистом порушених конституційних прав та свобод, вирішенням соціально-економічних та інших проблем із проханням чи пропозицією до народного депутата України Андрія Лозового від “Радикальної партії Олега Ляшка” можна через громадську приймальню у вівторок та четвер за адресою: м. Ужгород, вул. І. Франка, 1В, з 10.00 до 15.00. 

Працюватимуть тут, за словами керівника приймальні, помічника-консультанта нардепа Федора Собова, профільні спеціалісти та юристи. “Найбільший акцент у роботі приймальні зроблено на тому, щоб допомогти громадянам вирішити ті нагальні питання та проблеми, які через бюрократизм місцевих чиновників самим громадянам вирішувати важко, а то й неможливо. Ми надаватимемо безкоштовні юридичні консультації, порадимо, як вийти з тої чи іншої ситуації. У цей складний для України час громадяни особливо потребують нашої підтримки та допомоги. Ми повинні зробити все, щоб українцям жилося краще, легше та спокійніше. Країна потребує змін і ми готові їх впроваджувати”, — зазначає Федір Федорович.

Окрім того, приймальня працює з заявами, скаргами, зверненнями мешканців міста, узагальнює їх, веде листування, вживає передбачених законом заходів для задоволення вимог громадян, а також сприяє проведенню громадських слухань, внесенню на розгляд Закарпатської обласної ради та районних, сільських, селищних рад місцевих ініціатив членів територіальних громад.

У громадській приймальні Андрія Лозового проводитиметься і особистий прийом відповідно до робочого графіка. Звернутися за консультацією можна телефоном 063-218-34-99, надіслати звернення на адресу lozovyisobov.uzh@gmail.com.    

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com