image

В Закарпатті «Тарифний Майдан» з перекриттям держкордону провалився

«Тарифний Майдан», організований ГО «МУЗА», який передбачав перекриття словацько-українського державного кордону на КПП «Ужгород», провалився.

Про це зізнався сам організатор, громадський активіст Іван Данацко.

Напередодні Данацко заликав всіх небайдужих закарпатців прийти до державного кордону і підтримати акцію протесту. Перекриття кордону передбачалося, як метод звернути увагу на проблеми народу.

«Кожного дня відкриваємо СИСТЕМАТИЧНІ порушення законів України, і кожного дня бачу, що нічого не помінялось!

Так і зараз, два дні боротьби з кредитними шахраями, визови слідчих груп, відбір заяв та пояснень, а вони знову відкриті та працюють! Пояснення правоохоронців, так-як в договорі, який люди не читають, а підписують зазначено, що їм надають КОНСУЛЬТАЦІЮ, по отриманні безпроцентних кредитів, і нема різниці, що одна і таж консультація, коштує різні суми грошей! Наша міліція та прокуратура, не бачить в цьому економічного, якщо не шахрайського злочину, а покриває та допомагає уникнути покарання - злочинцям!

ХАОС БЕЗЗАКОННЯ та корупція прогнили в кожній гілці влади!

Україна без адекватного керівництва, яке керується з консульства США, що навмисно розвалює останки економіки, з метою, використовувати Україну, як плацдарм для боротьби з одвічним ворогом - Росією!

Тому, не можна гаяти часу, потрібно брати владу в свої руки, поки і нас не кинули в братовбивчу війну, розколовши НАРОД, на національній, релігійній або інших соціальних проблемах!

Ця влада, на Майдані та перед виборами, обіцяючи одне, створили умови, які інакше, як ГЕНОЦИД не назвати. Нас продовжує шокувати черги біля консульств різних країн, адекватного, молодого, роботоздібного населення, яке втікає з України за кращим майбутнім!

7 серпня 2015 року, в 9.00 годин, в місті Ужгород, по вулиці Собранецькій, перед КПП "Ужгород" розпочнеться "СОЦІАЛЬНИЙ БУНТ"! МИ, ті хто брали участь в "Революції гідності" та продовжуємо боротьбу, так-як не згідні з подіями, які зараз ТВОРЯТЬСЯ кучкою жидо-масонів в НАШІЙ Україні - просимо Вас приєднатись!», - написав Данацко у соцмережах напередодні акції.

Однак на акцію прийшло не більше 10-ти чоловік.

Після акції Данацко спочатку написав доволі коротко:

«Сьогодні отримали нове підтвердження, що таке "поліцейська держава"!

В намічені 9.00 годин, на КПП "Ужгород" прибуло вісім - десять активістів, на яких чекало двадцять працівників міліції і десять прикордонників, ще підходили митники, але хабарі не роздавали, так вони пійшли на "базу"!

Перекрити дорогу не дали, а розпочинати радикальні дії з прапорами, проти автоматів, не було настрою, та і не ставили собі таке за мету!

Визвати керівництво області та силових і фіскальних структур, виявилось не можливо, так-як не було дій, які б заставили сідати за стіл переговорів!

Всі хто був запрошений для підтримки на акцію, не появились, журналісти та ТБ, як завжди - жодного!

Після цього всього народжується цитата - НЕ ВІРТЕ СЛОВАМ - ДОВІРЯЙТЕ ПОСТУПКАМ!».

Данацко також опублікував кілька фото з кордону, однак на них не було видно тих 20 міліціонерів, про які він написав.

Згодом Іван Данацко зробив ще один допис у соцмережах:

«Вчора був намічений мітинг "СОЦІАЛЬНИЙ БУНТ"! Так ми "відзначали" СТО ДНІВ "ТАРИФНОГО МАЙДАНУ", про-що попереджували "ВЛАДУ ВБИВЦЬ", від яких так відповіді і не дочекались.

Спецслужби все зробили на відмінно, всіх кого МИ запрошували і кому пропонували разом боротись, зі всіма після нас поговорили та переговорили їх не підтримувати НАС, не СЕБЕ, а НАС, не боротись за СЕБЕ, за СВОЄ право на достойне життя в Україні, а не підтримувати НАС в боротьбі з тарифами на кордоні, або питання кредитів та авто з закордонними номерами!

Я говорив до цих часів, повторюсь - місцеві вибори, це остаточне роздрібнення населення на дрібні частини, яке із-за особистих амбіцій не може об'єднатись! А об'єднуватись навколо мети, цілі - ніхто не бажає, так-як кожний бачить себе на місці посадовця і плювати він хотів на зміни, головне змінити своє життя, а інші нехай за себе самі борються!

Цей провал підтверджує, що "клан" Балог, не конфліктує з владою, раз не підтримав, а спокійно готується до виборів і їм все-одно на НАРОДНІ СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ, які завдяки їм і наступили.

Вчора після того, як розмовляв з водіями на авто, які їхали на пересічку, щоб підтримали, щоб зупинились на годинку, ніхто не підтримав - ніхто! Всі бачили ДАІшників, міліцію, СБУшників та прикордонників з митниками і втікали від мітингувальників, хто за кордон, а хто розвертався і в Ужгород!

Скажу правду, запропонував закінчити "ТАРИФНИЙ МАЙДАН", але однодумці, які вчора мене підтримали, довели мені, що не маю я права здаватись, що потрібно продовжувати! Тому буду чекати відповіді на УЛЬТИМАТУМИ, які відіслав "ВЛАДІ ВБИВЦЬ" і якщо закарпатці бояться конфліктувати з кордоном, так-як з нього живуть, будемо радикально діяти в інших місцях!».

Нагадаємо, що Іван Данацко вже кілька місяців веде одиночний протест перед будівлею Закарпатської ОДА.

Ніхто з громадських організацій його не підтримує. Більшість кажуть, що просто не розуміють, чому повинні йти за Данацком, у якого не має довіри у населення.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com