image

Вибори показали, наскільки Закарпаття охоплене "ЄЦом"

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль порівняв результати "Солідарності" і "Єдиного центру" після виборів в області. 

На виборах, реальні результати для цієї партії, яка позиціонує себе, як всеукраїнська, але бере участь у виборах тільки на Закарпатті, далеко не такі райдужні, - повідомляє  прес-служба Москаля. 

– При цьому не варто забувати одне – керманичі «ЄЦ» знаходяться при владі з 1998 року, тоді як партія «БПП Солідарність» була зареєстрована на Закарпатті тільки в серпні цього року, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль.

У результаті виборів із міст обласного підпорядкування (Ужгород, Мукачево, Берегово, Хуст і Чоп) під контролем у «ЄЦ» залишається тільки Мукачево. Втратили свої посади міські голови від цієї партії у м.Чоп (Г.Цар) та м.Перечин (М.Гуранич), а також заступник голови обласної ради М.Попович, котрий програв вибори в обласну раду в Ужгородському районі. Крім того, програли вибори в обласну раду поки що діючі голови районних рад від «ЄЦ» в Ужгородському районі (М.Фединець), Рахівському районі (М.Фірка), Виноградівському районі (О.Любімов), Міжгірському районі (І.Ярема).

Також програли вибори в обласну раду поки що діючі обласні депутати від «ЄЦ» Єлизавета Біров (заступник начальника управління охорони здоров’я, котра ховається від звільнення), Юдіта Петеї (колишня голова Виноградівської РДА) та цілий ряд інших відомих активістів цієї партії. У жодній із районних рад одноосібної більшості «ЄЦ» не отримав, а в Ужгороді «обличчя» цієї партії ректор УжНУ В.Смоланка, котрий вів команду в міську раду, набрав трохи більше 5 відсотків. Навіть студенти його рідного вишу за «ЄЦ» не голосували. Основний електорат, який підтримав «ЄЦ», це жителі Мукачева, Мукачівського та Тячівського району.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com