image

Як нинішні кандидати в мери Ужгорода Щадей та Чучка підтримали чинного мера Ужгорода Андріїва

Зараз кандидати в мери Ужгорода Віктор Щадей та Павло Чучка свою кампанію формують на основі критики чинного мера Богдана Андріїва

Звичайно ж, Андріїва є за що критикувати, бо він увійде в історію, як мер-марнотрат через величезні перевитрати бюджетних коштів на сумнівні проекти. І не дарма зараз на Андріїва та його оточення відкрито стільки кримінальних проваджень.

Але що цікаво, свого часу саме Віктор Щадей та Павло Чучка приклалися до того, щоб Богдан Андріїв став мером міста.

Пригадайте кінець 2014 року. Після Революції Гідності країна прагнула змін. І дивним чином, Ужгородська міська рада проголосувала за призначення в.о. голови міста Ужгород затятого на той час "регіонала" Богдана Андріїва. І від того часу Андріїв міцно вхопився за владне крісло і потім вже тримав його до виборів, до яких встиг на своїй посаді нажитися капіталом, що купити виборців. 

І серед тих, хто проголосував за призначення Андріїва в.о. голови міста Ужгород були і так звані демократи Віктор Щадей та Павло Чучка, які зараз опонують Андріїву на виборах.

Ось список депутатів, які з незрозумілих причин, ігноруючи смерті "Небесної сотні", 20 листопада 2014 року проголосували за "регіонала" Андріїва:

Травіна О.
Оксьон Ю.
Пономарьов С.
Король С.
Кіндюх П.
Погорєлов А.
Горбань С.
Шевчук Г.
Румянцев Т.
Шафарь Я.
Баганич А.
Соханич Ф.
Колодій І.
Яцківський В.
Станкович М.
Галас С.
Щадей В.
Данч М.
Мандич Ю.
Мартин В.
Гетманенко О.
Ковальський А.
Бобіта В.
Козак Т.
Бедь Ю.
Гомонай В.
Зілгалова М.
Волошин І.
Ковач О.
Чучка П.
Адамчук І.
Пахомова С.
Тарахонич В.
Жменяк В.
Андріїв Б.

"Якщо присутність у списку екс-регіоналів – закономірне, а Шафаря, Травіної, Волошина та Геворкян є кадровими амбіціями, то Чучки, Колодія, Щадея – інакше як зрадою не назвеш", - писало тоді видання "Мукачево.нет". 

"Сценарій з обрання Богдана Андрієва готувався рівно тиждень. Зарозумілим його не назвеш, адже планувався він за допомогою калькулятору та мобільного телефону: вираховувалася кількість необхідних голосів та суми за кожний голос.

Як розповіли у приватних розмовах з Мукачево.Net самі депутати міськради, при чому як ті, які взяли гроші, так і ті, хто ігнорував голосування за Андрієва (таких виявилося обмаль), суми коливалися від 2 до 5 тисяч доларів за голос. Відтак, вклалися у 100 000 доларів", - пише Мукачево.нет. Ось такими малими коштами були куплені тоді депутати. Цікаво, скільки з цих грошей перепало Щадею та Чучці? І чи розуміють вони, що стали тоді співучасниками того всього, що зараз коїться в місті?Василь Поляк для Prozak.info 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com