image

Як закарпатські прикордонники гору Піп Іван підкоряли (ФОТО)

До Дня прикордонника персонал Мукачівського загону підкорив одну з найвищих вершин Українських Карпат та заклав Капсулу Часу

Як повідомила прес-служба Мукачівського прикордонного загону, до Дня свого професійного свята прикордонники Мукачівського загону разом з членами сімей, ветеранами та представниками громадських організацій здійснили урочисте сходження на одну з найвищих вершин Українських Карпат – гору Піп Іван. На підкореній висоті,  учасники сходження здійснили встановлення та підняття прапора України, виконали гімн та хвилиною мовчання вшанували  світлу та вічну пам'ять своїх колег та всіх, хто поклав життя за вірність українському народу.

Кульмінацією урочистостей стало закладання Капсули Часу з посланням до прийдешнього  покоління прикордонників – охоронців державних рубежів 2031 року. Саме у 2031, через 15 років з дня закладання, сучасні прикордонники планують дістати Капсулу разом із тими, від кого в майбутньому буде залежати історія  прикордонного відомства, історія справжніх патріотів України.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com