image

Закарпатська "Самопоміч" змінила керівництво

Закарпатську «Самопоміч» очолив Іван Малько

Сьогодні, 15 липня у готельному комплексі «Астур», що знаходиться у Собатині на Іршавщині, відбулася конференція Закарпатської обласної організації політичної партії «Об’єднання«Самопоміч».
На порядку денному стояли питання переобрання голови обласного партійного осередку та обрання нового виконавчого комітету організації. Як стало відомо, колишній очільник закарпатських «самопомічівців» Сергій Козмович, якому вдалося організувати участь осередку у місцевих виборах та здобути чимало депутатських мандатів по області, вирішив скласти свої повноваження.
Після недовгого обговорення за рекомендацією Сергія Козмовича головою закарпатської «Самопомочі» було одноголосно обрано Івана Малька, депутата Тячівської районної ради. Він же очолив і новообраний виконавчий комітет обласного осередку. Керуючим справами виконкому Закарпатського «Об’єднання «Самопоміч» обрали депутата Мукачівської міської ради Юрія Кравчука, - написав у соцмережах депутат Мукачівської міськради від "Самопомочі" Юрій Кравчук.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com