image

Закарпатські розбірки: генерал Русин критикує генерала Москаля

Екс-начальник Закарпатського УМВС генерал Віктор Русин розкритикував іншого екс-начальника Закарпатського УМВС, а нині голову Закарпатської ОДА генерала Геннадія Москаля.

Ще в п’ятницю  відбулася спільна прес-конференція Геннадія Москаля та голови закарпатського УДАРу нардепа Валерія Пацкана.

Ми навмисно не подавали звіт з цієї прес-конференції, бо носила вона більше політично-агітаційний характер. Мова йшла про те, що Москаль очолить список партії влади на виборах в Закарпатську облраду, а Пацкан очолить і саму провладну партії на основі «Солідарності» та УДАРу.

Тим не менше, Москаль озвучував й інші питання і зокрема критикував попередників. Мовляв, за 13 років його відсутності в Закарпатті тут утворилася соціально-економічна прірва.

Сьогодні зранку колишній начальник УМВС в Закарпатській області Віктор Русин у соцмережах розкритикував самого Москаля.

«Вчора прочитав, що відбулася прес-конференція двох "знаних"політиків сучасності Пацкана В. та Москаля Г.

Я прекрасно розумію, що пост який зараз напишу дадуть прочитати вищеназваним особам, а від їхніх прихильників на мене почнуть лити відрами гівна, та чорт з ними.

Найбільше мене обурили слова Москаля, що в Закарпатті за останні 13 років у нас ніщо не змінилося: ті же сім'ї , клани та "гавнометы".

Хочу сказати губернатору, що в Закарпатті за останні 13 років, поки його не було, приріст населення збільшився лише в єдиній нашій області, сотні тисяч сімей, які тут проживали так і проживають і будуть проживати, не залежно від Москаля.

Також хочу нагадати всім, якщо забули, або не знали зовсім, що 13 років назад Москаль будучи губернатором Закарпаття так рвав на собі сорочку за ЄДУ, була така партія влади, що кожну неділю в адміністрації, або УМВС начальники міліції районів області доповідали йому про проценти в кожному районі за партію, а із страху називали цифри від 75% до 85%. В кінці партія в області набрала 13%. Я особисто був на цих нарадах і всі начальники міліції живі, то може спитати.

Потім губернатор пропав на три дні і ніхто не міг його знайти і був знятий з посади.

У буремні часи помаранчевої революції Москаль уже стає демократом у Народній Самообороні Луценка.

Дальше проходить у ВР по списках "Батьківщини".

І ось, нарешті, новина: на Закарпатті Маскаль іде першим номером у списку Солідарності.

Чесно кажучи,  я не знаю, де буде Москаль через 13 років і що буде очолювати і в якій партії. Це мені до одного місця, так як політична проституція мене мало інтересує, але 1000000% моя сім'я і сотні тисяч закарпатських сімей будуть проживати в рідному краї.

Маю честь», - написав Русин.

Довідково. У 1997 році Віктор Русин був призначений начальником Ужгородського відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область. Там він знайомиться з Володимиром Гройсманом, який був мером Вінниці.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

Нещодавно, Віктор Русин виступив проти люстрації міліціонерів Россохи та Гебеша.

На фото: Віктор Русин. Фото із його сторінки у Фейсбук.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com