image

Закарпатський активіст назвав Москаля "старим маразматиком" і був на допиті в СБУ

Громадський активіст Іван Данацко назвав голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля "старим маразматиком" і повідомив, що провів на допиті в СБУ 2,5 години за зверненням Москаля

Активіст-маргінал Іван Данацко відповів голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю на його звернення до силовиків перевірити активіста на сепаратизм.

На своїй сторінці у Facebook Данацко вночі написав:

"Я РУСИН І ЦИМ ГОРДИЙ, але жодного разу не закликав до відділення Закарпаття від України та жодного разу не говорив про створення автономії. Тому зараз надаю ВІДПОВІДЬ РУСИНА - МОСКАЛЮ на його публікацію!

Дякую, Геннадію Геннадійовичу, за визнання мене "народним губернатором", а Вам хочу нагадати, що Ви тільки ставленик самого багатого і брехливого президента в світі поРошенка на моєму рідному Закарпатті.

Не вірю, що людина, яка пропрацювала на керівних посадах в міліції і СБУ, не має тями в різниці між моїми закликами про визнання національності русин та закликами до відділення території, тобто сепаратизму, але коли Ви даєте таке розпорядження, це стає зрозумілим, що відволікається увага від чогось більш серйознішого або осіннє загострення старого маразматика, якому давно пора відпочивати на пенсії в облюбованій Вами ще в 2006 році Румунії.

Щасти Вам і вдалого відпочинку на пенсії, поки Ви ще маєте таку можливість на неї спокійно піти!".

А вже сьогодні зранку Іван Данацко описав свій вчорашній день і серед опису того, як він ходив у податкову та...дитячий садок збивати замки, розповів про візит у СБУ.

«2 години 30 хвилин пробув у СБУ, де "промивали мізки" по зверненню Москаля, чому борюсь з цими мерзотниками у владі та на місцях? Попереджували, що "ходжу по лезу ножа" і запитували чи "нічого не боюсь"? Я не раб і давно нічого не боюсь, тому-що все життя роблю те, що мені не забороняє законодавство та Конституція України!", - написав Данацко і закликав "не рабів" прийти сьогодні на мітинг.

Конфлікт між Геннадієм Москалем та Іваном Данацком однозначно буде мати продовження, бо Москаль не та людина, яка прощає образи. Навіть від неадекватів. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com