image

Закарпатський губернатор третій в рейтингу від "Рейтингу"

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та нардеп від Закарпаття Віктор Балога виявилися по різні кінці рейтингу від агенції "Рейтинг"

Соціологічна група «Рейтинг» провела на замовлення Міжнародного республіканського інституту опитування щодо довіри до інституцій влади. Серед інших респондентам ставилося й питання: «Яким є Ваше ставлення до таких українських політиків та представників української влади?» (і подавався перелік конкретних осіб). Результати показали, що найвищий рейтинг у голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, до котрого «дуже позитивно» ставляться 10 відсотків і «скоріше позитивно» – 33 відсотки опитаних.

На другому місці мер Львова Андрій Садовий (9 відсотків «дуже позитивно», 29 «скоріше позитивно»).

Третє місце зайняв голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, до котрого «дуже позитивно» ставляться – 7 відсотків респондентів і «скоріше позитивно» – 27 відсотків.

Четверте місце посіла лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко (7 відсотків «дуже позитивно» і 17 «скоріше позитивно»).

На п’ятому – лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош (7 відсотків «дуже позитивно» і 16 «скоріше позитивно»).

Зате нардеп від Закарпаття Віктор Балога опинився в кінці рейтингу. «Дуже позитивно» до нього ставиться всього 1 відсоток респондентів, «скоріше позитивно» – 4 відсотки, зате «дуже негативно» – 48 відсотків, а «скоріше негативно» – ще 19 відсотків.

Детальніше з результатами соціологічного дослідження можна ознайомитися на сайті Соціологічної групи «Рейтнг»:  http://ratinggroup.ua/research/ukraine/dinamika_obschestvenno-politicheskih_nastroeniy_v_ukraine.html

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com