image

Закарпатський нардеп так образився на репліку Генпрокурора, що вже двічі огризнувся

Чому закарпатський нардеп Віктор Балога порадив Генпрокуророві Юрію Луценку зважати на кримінальність свого партійного оточення

Перебуваючи днями в Закарпатті на представленні нового прокурора області, Генпрокурор Юрій Луценко саркастично пожартував, що кандидатуру прокурора не погоджував з нардепом Віктором Балогою, хоча отримав СМС з такою пропозицією.

Зазвичай Віктор Балога ігнорує такі репліки, однак цього разу він огризнувся. Навіть двічі. 

Спочатку Балога обережно написав у соцмережах: 

"Генпрокурор представляв свого ставленика на Закарпатті у звичній манері циркової клоунади. Типу "мимо тещиного дому я без жартів не ходжу." Розказав про якусь ліву есемеску, де анонім цікавився, чи погодив він нового прокурора зі мною. Пан Луценко, як справжній герой, відреагував на телефонне повідомлення рішучою заявою, що родинних призначень у відомстві не буде.

Напевно тому, що у ГПУ ліміт родинних призначень вже вичерпано. Кумівську квоту вибрав сам пан Луценко. Через спеціально змінений закон, миттєво надрукований ще до прийняття у ВР. Та ще й взяв посаду з рук вчорашніх подільників Януковича.

Чия б корова мичала...".

Однак трошки пізніше Віктор Балога огризнувся трошки сильніше, коментуючи заяву Юрія Луценка про необхідність боротьби з лісовою мафією.

"Чи можливо вирубувати карпатські ліси без прикриття влади? Це нереально.

А хто в Україні представляє владу? Банкова у різних своїх проявах. Тому, коли Генеральний прокурор шукає тих, хто вирубує закарпатські ліси, хочеться запропонувати йому подивитися навколо себе. Бо голова ОДА - від БПП, голова обласної ради - теж БПП, голови РДА - знову БПП, прокуратура - і та під керівництвом колишнього голови фракції БПП.

Тому не обов'язково літати на гелікоптерах, щоб знати, які райони потерпають від екологічного лиха, достатньо спитати у своїх подєльників де і кому вони давали добро на вирубку.

Хотів би звернутися до Президента і Генерального прокурора.

Шановні, вам не соромно обманювати людей? Сьогодні ви знаєте масштаби екологічної катастрофи, але при цьому робите невинні очі.

Чому ліс продовжують вивозити за кордон, попри те, що ми проголосували за мораторій? Це можна зупинити за один день, так само, як і пересадити усю лісову мафію. Але якщо є лише слова, замість реальних дій, то це наштовхує на висновок, що влада в долі.

P.S. Дивно, що будучи на Закарпатті, Генеральний прокурор захотів оглянути масштаби вирубки лісів, але чомусь не захотів політати над "приватним кордоном". А міг на власні очі побачити приватні спостережні вишки, приватні загони "свинопасів", які контролюють "зеленку", міг би на власному прикладі показати всій країні, як можна потрапити в ЄС через звичайну діру у звичайному паркані. Хіба діра в кордоні, контрольована бандитами - це менше зло для держави?", - написав Балога у соцмережах.

Навряд чи Юрій Луценко легко проковтне таку сміливість Віктора Балоги. Можна очікувати деяких гучних прокурорських перевірок структур Балоги. Хоча Балога сподівається, що нинішній владі залишилося не так і багато часу і він сподівається на лояльну до нього нову владу.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com