image

Закарпатський радикал пояснив вихід з коаліції

Народний депутат, член фракції Радикальної партії Ляшка, Юрій Чижмар пояснив, чому фракція вийшла з коаліції.

"Учора голова фракції БПП Луценко сказав пресі, що коаліція як мумія в піраміді, вона лежить і її не треба трогати, а голоси шукати в інших фракціях і групах. Що у тверезого на розумі, те у вічно ..... на язику. Але це і є дійсне ставлення президента і прем'єра до коаліції. Їм потрібна була коаліція тільки для дерибану посад в уряді.
Три з п'яти фракції коаліції були проти голосування змін до Конституції, але Гройсман вніс на голосування зміни до Конституції за скороченою процедурою. Але так і не виніс на розгляд закони про імпічмент Президенту, про Тимчасові слідчі комісії і багато інших законів, бо вони не вигідні Банковій.
То навіщо нам така коаліція? Ми вийшли з неї остаточно".

Нагадаємо, що сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко оголосив про вихід його фракції з парламентської коаліції більшості.

При цьому, ще тижня не пройшло, як Олег Ляшко заявив таке: "Вихід із коаліції, це -- фактично шлях до дострокових парламентських виборів, в результаті яких до влади може повернутися банда Януковича. Тому добровільно ми самі з коаліції не вийдемо, навіть якщо нас звідти вперед ногами будуть виносити".

Слова Ляшко не дотримав.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com