• 15619

    Балога про вивезення телеканалу АТР в Україну

    Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога ливується, чому наша влада не спромоглася вивезти кримсько-татарський телеканал АТР з Криму в Україну.

  • МНС

    Звільнено всіх керівників МНС України, а двох арештовано

    Щойно, на засіданні Кабінету міністрів України за наказом міністра МВС Арсена Авакова, за розкрадання коштів в особливо великих розмірах під час закупівель пального за явно завищеними цінами, був затриманий начальник Державної Служби з Надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський та його перший заступник Василь Стоєцький.

  • 11

    Конфлікт Коломойського та Порошенка - на користь країні

    Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав відомий закарпатець, викладач, експерт Інституту Політичної Освіти, один з лідерів Сили Людей, активний громадсько-політичний діяч  Олександр Солонтай. 

  • 3

    Путіна похоронили під посольством

    Після того, як у мережі масово почала розповсюджуватися інформація і здогадки про зникнення президента Росії, чимало версій стосувалося його смерті. Активісти «Автомайдану» вирішили не чекати офіційних відомостей з цього приводу і встановили символічний «надгробок» президенту Росії Владіміру Путіну біля посольства Росії в Києві.

Іноземні військові будуть вчитися в Україні

Іноземні військові будуть вчитися в Україні

Секретар РНБО розповів про ухвалення рішення щодо плану проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території нашої держави, а також участь української армії у навчаннях поза межами України у 2015 році. 
Прізвища 230 чиновників-корупціонерів вже є на новому українському сайті

Прізвища 230 чиновників-корупціонерів вже є на новому українському сайті

Команда «Центру протидії корупції» запустила новий проект  «УКР.АВ», покликаний зробити публічною інформацію про чиновників та правоохоронців, які розкрадають бюджетні кошти. На сьогодні борці з корупцією опублікували прізвища 230 осіб, які були помічені в більше ніж 300 корупційних справах.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com