image

Катеринчук зробив відеозвернення до голови Закарпатської ОДА та голів РДА щодо підкупу виборів (ВІДЕО)

Голова Європейської партії Микола Катеринчук почав відпрацьовувати можливі майбутні преференції від Зеленського

Микола Катеринчук звернувся до голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та голів РДА області із засторогою щодо можливої скупки голосів виборців та фальшування результатів виборів. Катеринчук зробив відповідне звернення, у якому сказав, що в Закарпатті були зафіксовані випадки фальсифікацій та скупки голосів.

Голова Європейської партії нагадав про кримінальну відповідальність за це.

«Влада зміниться через декілька тижнів – а кримінальна відповідальність залишиться. Закликаю вас - не виконуйте злочинні накази – не ставайте частиною злочину проти своїх людей і проти себе», - наголосив Микола Катеринчук.

Звернення Катеринчука доволі примітивне і не виключено, що він використав кліше, за яким зробив подібні звернення до всіх голів ОДА і тільки змінював у зверненні прізвища.

 

Як відомо, Катеринчук на цих виборах був у команді Анатолія Гриценка. Гриценко ці вибори програв і оголосив, що йому ближчий Зеленський, ніж Порошенко. І якщо Гриценко доволі дистанційно говорить про підтримку Зеленського, то лідер маргінальної Європейської партії відкрито працює на користь Зеленського.

Нагадаємо, що лідер Європейської партії в Закарпатті Іван Волошин наразі ховається від слідства, а прокуратура відкрила ряд кримінальних проваджень щодо розтрати коштів на реконструкції комплексу Корона в Ужгороді. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com