image

Закарпатський політолог Солонтай: Конфлікт Коломойського та Порошенка - на користь країні

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав відомий закарпатець, викладач, експерт Інституту Політичної Освіти, один з лідерів Сили Людей, активний громадсько-політичний діяч  Олександр Солонтай

"Нинішній конфлікт означає, що традиційні "договорняки" дали збій. Зараз час задуматися всім, що незалежно від впливу, зв'язків, влади і грошей, все частіше виникають ситуації, коли звертаються до законів. Особливо це варто взяти на замітку корупціонерам, продажним суддям і чиновникам, рейдерам і олігархам, злодіям у владі та просто виконавцям незаконних команд!

п.с.
Конфлікт Коломойського та Порошенка піде на користь країні, навіть якщо всі олігархи домовляться. Адже єдина справжня гарантія, яку вони можуть дати одне одному - це перейти від "права сили" до "сили права". А якщо не захочуть, то олігархічна система буде відмирати конфлікт за конфліктом, олігарх за олігархом!"

 

Нагадаємо, що 19 березня Верховна Рада ухвалила зміни до закону про акціонерні товариства, які позбавляють бізнесмена Ігоря Коломойського контролю над компанією "Укрнафта". Сьогодні структури групи "Приват" Ігоря Коломойського, контролюючі 42% компанії, блокують проведення зборів акціонерів та рішення, які ініціює держава. У суботу у Дніпропетровську планують провести "громадську акцію за єдність України та на підтримку патріотичної команди Дніпропетровської ОДА".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com