image

На Закарпатті нові політичні розклади: Балога сів під фаворита свого опонента - Ратушняка

Чутки підтвердилися - нардеп від Закарпаття Віктор Балога буде опікуватися розкруткою кандидата в президенти України Анатолія Гриценка

Саме Віктор Балога очолить штаб Гриценка у передвиборчій гонці.

Про це Балога та Гриценко повідомили на телеканалі 112. 

Балога, Гриценко та Дмитро Добродомов створили політичну платформу "Народна довіра". Віктор Балога очолить штаб Гриценка, а Добродомов займатиметься програмою  та ідеологією.

На Закарпатті таку звістку сприйняли з подивом, бо тривалий час розкруткою Анатолія Гриценка тут займався екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк. Саме Ратушняк на останніх виборах до місцевих рад створив команду кандидатів від "Громадянської позиції" Гриценка, яку очолив вірний соратник Ратушняка, редактор газети "Трибуна" Павло Федака. Досі преса Ратушняка розміщувала матеріали на підтримку Анатолія Гриценка.

Скоріше за все, зараз почнеться зворотня інформаційна кампанія і ЗМІ Ратушняка почнуть критикувати Гриценка. А все через те, що Сергій Ратушняк та Віктор Балога вже тривалий час є політичними опонентами. І це при тому, що свого часу вони навіть були політичними соратниками напередодні виборів президента 2004 року, підтримавши Віктора Ющенка. Однак, коли президентом України став Віктор Ющенко, то він стримав слово перед Балогою і назначив його керівником секретаріату. Це був зірковий час для Віктора Балоги. А от обіцянку перед Сергієм Ратушняком, який планував зайняти одну з високих посад, Віктор Ющенко не дотримав. Скоріше за все, через злі поради саме Віктора Балоги. З того часу між Сергієм Ратушняком та Віктором Балогою триває протистояння.

Василь Коваль для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com