image

Сергій Тарута вирішив підтримати Юлію Тимошенко на виборах президента

Лідер партії «Основа» Сергій Тарута вирішив підтримати на президентських виборах 31 березня 2019 кандидата на пост Президента України від партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

За словами Сергія Тарути, це важливе політичне рішення він прийняв з метою створення потужної альтернативи чинному Президенту країни.

Сергій Тарута і Юлія Тимошенко підписали відповідний Меморандум про взаємодію.

Сергій Тарута та Юлія Тимошенко відзначили, що вони усвідомлюють особисту відповідальність за долю українського народу і розуміють, що успішну країну можна побудувати тільки за умови об'єднання зусиль проукраїнських політиків і прогресивного суспільства.

Кандидати взяли на себе зобов'язання:

• припинити кровопролиття на Донбасі і об'єднати країну від Сходу до Заходу;

• підготувати і прийняти нову Народну конституцію України;

• імплементувати програмні напрацювання, викладені в Новій економічній стратегії і Доктрині збалансованого розвитку «Україна 2030».

• реалізувати Новий курс України.

1f7263bf-8bee-4b39-bbd3-845d5a6956e4 (1)

Партія «Основа», яка висувала Сергія Таруту кандидатом в президенти, підтримала таке рішення свого лідера.

Глава партії «Основа» Андрій Ніколаєнко: «Наша партія виходила з того, що на сьогодні Юлія Тимошенко має найбільші шанси на перемогу серед прогресивних проукраїнських політиків. Але перемога на виборах можлива тільки при консолідації всіх здорових політичних сил і створення потужної альтернативи кандидату-самовисуванцю, який представляє корумповану і злодійкувату владу».

Андрій Ніколаєнко впевнений, що лише спільними зусиллями можна досягти перемоги на виборах і повернути в Україні мир та дати поштовх до економічного розвитку. «Справою честі для партії «Основа» є докласти максимальних зусиль до об'єднання всіх прогресивних сил українського суспільства і політикуму. Щоб на президентських і парламентських виборах в 2019 році перемогли порядні і патріотичні професіонали з високою репутацією і чіткою стратегією повернення миру і розвитку економіки України», - сказав Ніколаєнко.

У свою чергу, лідер партії «Основа» Сергій Тарута вважає, що вибори 31 березня - це останній шанс зберегти Україну як суверенну державу, останній шанс побудувати успішну країну. Сергій Тарута впевнений: сьогодні в політиці та управлінні державою потрібен здоровий глузд, компетентність і патріотизм.

Сьогодні всім проукраїнським політикам треба об'єднатися, щоб створити потужну альтернативу кандидату-самовисуванцю від влади.

Після розслідувань про корупцію в «Укроборонпромі» стало остаточно ясно, що ця влада заробляє на війні, займається мародерством. На ці криваві гроші вони купують голоси, використовують адмінресурс, СБУ, силовиків, щоб будь якою ціною залишитися при владі. Вони хочуть ще 5 років війни, щоб заробляти на цій війні ще 5 років, а народ хоче миру.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com