image

Тарута: Будуть створені два мільйони нових робочих місць з гідною зарплатою

Працевлаштовані, забезпечені і щасливі люди - основа для розвитку і процвітання країни, переконаний лідер партії «Основа», кандидат в Президенти України Сергій Тарута

Нові робочі місця

Нові робочі місця - це дуже чіткий і досить наочний показник стану економіки країни. Зараз в Україні нові робочі місця практично не створюються, економіка в депресії, страждають люди.

Економічна програма кандидата в Президенти Сергія Тарути передбачає стрімкий розвиток економіки України та створення нових робочих місць в промисловості і в інших галузях. Нові вакансії при цьому будуть відкриватися за рахунок відновлення ефективних виробництв і створення перспективних нових виробництв.

«Будуть створені два мільйони нових робочих місць з гідною зарплатою», - відповідально заявляє лідер партії «Основа», кандидат в Президенти України Сергій Тарута.

Підприємствам, які закрилися в 2014-2018 роках, будуть виділені безвідсоткові кредити на відновлення виробництва - на свою роботу зможуть повернутися мільйон чоловік. Підприємствам, які успішно розвиваються, будуть виділені довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва і це дозволить створити ще мільйон нових робочих місць, пояснює Сергій Тарута, у якого великий власний досвід в підприємницькій діяльності.

Підвищення зарплат

Українці - найбідніші в Європі. На кожного жителя нашої країни зараз виробляється в 3-4 рази менше валового внутрішнього продукту, ніж в країнах Східної Європи і Прибалтики. Тому зарплати низькі, люди зневірилися в державі і масово виїжджають за кордон.

Сергій Тарута працював на металургійному виробництві, і поважає важку і чесну працю. Він знає їй ціну - на своїх підприємствах створював гідні умови праці і виплачував високі зарплати.

Єдиний шлях підвищення добробуту громадян всієї країни - реалізація стратегії прискореного економічного зростання України. За таким  сценаріієм система оплати праці в нашій країні стане чесною, а зарплати - справедливими, переконаний кандидат в Президенти Тарута.

«Середня зарплата серйозно зросте до 20 тисяч гривень, що поверне в країну сотні тисяч наших громадян, які працюють за кордоном», - зазначає Сергій Тарута. Майбутній глава держави гарантує людям праці, що скоро вони будуть заробляти як в Польщі, Словаччині, Угорщині та в інших країнах Східної Європи.

Відродження промисловості

Українська промисловість повинна стати драйвером економічного зростання України, переконаний успішний управлінець Сергій Тарута. На жаль, за 2014-2015 роки галузь провалилася на 22% і так і не змогла за всі наступні роки відродитися, констатує він.

Відновлення вітчизняної промисловості і реанімування всієї економіки країни передбачено економічною доктриною «Україна-2030», яку Сергій Тарута розробив спільно з провідними вченими-економістами. Реалізація цієї доктрини забезпечить зростання національної економіки з темпом не менше 10-15% щорічно.

«Промисловість буде відроджена. Державні і приватні заводи отримають держзамовлення на 150 мільярдів гривень на рік на виробництво власних кораблів, літаків, вертольотів, локомотивів, зброї для армії», - заявляє кандидат в Президенти Сергій Тарута.

У підсумку Україна до 2030 року повинна увійти до Топ-30 країн з економічним зростанням з ВВП на рівні  710-750 млрд. доларів.

Залучення інвестицій

Міжнародні фінансові організації вже довіряють відомому промисловцеві Сергію Таруті. Раніше вони вже надавали мільярди доларів фінансової допомоги Таруті на реалізацію його економічних проектів.

Довіра до Тарути є гарантією приходу в Україну серйозних інвестицій, необхідних для стрімкого розвитку економіки. Політик вже веде переговори з міжнародними партнерами про залучення в Україну 120-150 млрд. доларів.

Це дозволить відмовитися від кредитів МВФ та інших кредиторів, і перейти на інвестиційну модель розвитку країни. «Інвестиції прийдуть замість кредитів МВФ», - гарантує кандидат в Президенти Сергій Тарута.

Скорочення апарату чиновників

Сергій Тарута зобов'язується кардинально поліпшити систему державної влади в країні, забезпечивши її функціонування в інтересах народу. Уряд стане недорогим і зручним сервісом, а результатом його роботи буде благополуччя громадян, гарантує Тарута.

Одне з важливих зобов'язань майбутнього Президента Тарути - істотне скорочення апарату чиновників в Україні і перехід на «електронний уряд». «Кількість чиновників буде скорочено в три рази. Сучасні технології дозволяють замінити чиновників комп'ютерними рішеннями», - обіцяє Сергій Тарута.

Реалізація цих заходів призведе також до зниження рівня корупції в країні - комп'ютеру неможливо дати хабар, пояснює політик. А для більшої мотивації чиновників до чесної і продуктивної праці Тарута пропонує пов'язати зарплату чиновників з поліпшенням якості життя українців.

Країна запрацює!

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com