image

В Ужгороді відбулася зустріч керівників митних служб України та Словаччини

В.о. голови Держмитслужби Вячеслав Демченко провів перемовини з Президентом Фінансової адміністрації Словацької Республіки Іржі Жежулкою.

Предметом обговорення на митному посту «Ужгород-автомобільний» Закарпатської митниці стали питання прискорення оформлення вантажівок з обох сторін та усунення черг на українсько-словацькому кордоні, ефективна взаємодія суміжних митних служб через електронний обмін інформацією, – стали.

Присутній на зустрічі начальник Закарпатської митниці Микола Румянцев ознайомив словацьку делегацію з роботою митних підрозділів, що здійснюють контроль та митне оформлення вантажів у зазначеному пункті пропуску.

Також сторони обговорили вжливі питання реконструкції обох пунктів пропуску та модернізацію митної інфраструктури для збільшення пропускної спроможності транспортних засобів та їх належне оформлення.

Насамкінець зустрічі в.о. Голови Держмитслужби Вчеслав Демченко подякував своєму словацькому колезі Іржі Жежулці за плідну співпрацю та підтримав пропозицію щодо проведення робочої зустрічі на рівні голів митних відомств обох держав наступного року.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com