image

Закарпатські політики коментують відставку Яценюка

Сьогодні глава Уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку. Ось як відомі закарпатські політики прокоментували відставку Яценюка

Найвідоміший закарпатський політик, лідер Єдиного Центру, нардеп Віктор Балога написав:

"Відставка нинішнього прем'єра не означає, що нас чекають реформи, боротьба з корупцією, ріст економіки і притік інвестицій. Це лише означає, що два клани поділили між собою країну і це найгірший варіант виходу з кризи, з усіх можливих на сьогоднішній день.
Тому, які б крокодилячі сльози не лив Яценюк, його відставка - не більше, мєждусобойчик на двох. І якщо комусь стане від цього краще, то лише окремим представникам клану Порошенка".

Екс-голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко написав:

"Коротко. Використали і викинули. Яценюк, любимо його чи ні, взяв на себе найважчу ношу і сьогодні коли економіка на дні і вже видно початок виходу з кризи, його добивають, трошки нечесно. Якщо відставка то повинна бути спільна і прем'єра і президента і всієї команди.
Це було б правильно!!!
Це найменша ціна яку заплатить правлячий режим,знову обманувши народ України. Я думаю що в відставку треба йти коли долар буде 8, а евро 10".

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк написав:

"Подільник Турчинова-Тимошенко по здачі Криму, вор ПДВ, контрабанди, нафтопродуктів , що руками бандюг Мартиненка, Іванчука і т.і. обікрав населення через тарифи на користь олігархів на 100 млрд грн - Яценюк - пішов. Безкарно, живий і здоровий, після стільки бід, горя і непоправних шкод державі і народу... Пішов з пафосом справжнього лицеміра, циніка і фарисея. Залишившись впевненим в своїй геніальності і безкарності і повній бидлятості українців".

Один з лідерів партії "Сила людей", керівник Інституту політичної освіти Олександр Солонтай написав:

"Про відставку прем'єра: краще пізно, ніж ніколи. Крок до виходу з паралічу зроблено. Тепер сподіваюся депутатам вистачить розуму зробити інший уряд та працювати. Інакше винесуть їх всіх, і раду, і президента!".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com