ГК "Карпати" програли фінал Кубка "Галичанці"

ГК "Карпати" програли фінал Кубка "Галичанці"

Відбувся фінальний етап кубка України з гандболу. Змагання проходили у Городенці (Івано-Франківщина). У фіналі чотирьох зустрілися команди жіночої Суперліги: "Галичанка" (Львів), "Карпати" (Ужгород), "Дніпрянка" (Херсон) та "Реал" (Миколаїв).
Анатолій Герей - золотий призер Кубка світу

Анатолій Герей - золотий призер Кубка світу

22-го травня в Парижі відбулися командні змагання з фехтування на шпагах серед чоловіків в рамках етапу Кубка світу. Українська команда у складі Максима Хвороста, Богдана Нікішина, Дмитра Карюченка, а також ужгородеця Анатолія Герея, здобула золоті медалі.
ФК "Ужгород" громить конкурентів

ФК "Ужгород" громить конкурентів

Минулими вихідними у Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 6-го туру. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" розгромив ФК "Середнє" з найбільшим переможним рахунком у турі - 6:1. При цьому першими рахунок відкрили гості. Голи: Гегедош (24, 83), Пиняшко (25, 58), Реплюк (45, 75) - Мадяр (5). Роберт Гегедош, який у грі відзначився дублем, є лідером серед бомбардирів Вищої ліги. У 4-х зіграних поєдинках Гегедош забив 9 голів. Матчі наступного туру відбудуться у суботу-неділю, 28-29 травня. Початок ігор дорослих команд о 17.00.
"Карпати" програли в останньому матчі сезону

"Карпати" програли в останньому матчі сезону

Відбулися усі матчі сезону 2015/2016 Суперліги. В останньому матчі ужгородські "Карпати" програли чемпіону країни львівській "Галичанці" — 18:28 (9:18). Після цієї гри змагання було офіційно закрито, а командам вручено нагороди. Як і минулого року золото виборола "Галичанка", срібло у "Карпат", бронза у "Дніпрянки".
"Карпати" перемогли в другому матчі заключного туру

"Карпати" перемогли в другому матчі заключного туру

Відбулися матчі другого ігрового дня 14-го туру, що проходить в Ужгороді на майданчику "Арени Карпати". В першому поєдинку "Галичанка" переграла "Спартак" — 27:18, а в другому — "Карпати" обіграли "Дніпрянку" — 33:25. Завтра, у вівторок, відбудуться заключні поєдинки сезону. В одному з них чемпіон Суперліги "Галичанка" зустрінеться зі срібним призером "Карпатами". початок гри о 13.00. Після закінчення поєдинку відбудеться церемонія нагородження призерів та закриття чемпіонату.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com