У фіналі обласного Кубка "Ужгород" і "Севлюш"

У фіналі обласного Кубка "Ужгород" і "Севлюш"

Завершилися півфінальні протистояння у Кубку Закарпаття. За їхніми підсумками визначилися фіналісти турніру - "Ужгород" та "Севлюш". Команда з обласного центру перемогла володаря суперкубка ФК "Дийдо". загальний рахунок ігор 8:1. У іншій парі виноградівський "Севлюш" спочатку обіграв "Вільхівці" на виїзді (1:0), на другий матч, що мав відбутися у Виноградові, команда з Вільхівців не прибула - їй зараховано технічну поразку 0:3.
Три іспанці і один англієць

Три іспанці і один англієць

У Європі прохойшли півфінальні матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи. У вівторок та середу визначилися фіналісти ЛЧ. Вдруге в історії у фіналі зустрінуться представники одного міста "Реал" та "Атлетик". У позаминулому сезоні ця ж пара також пройшла до фіналу ЛЧ, переміг тоді "Реал" 4:1, який у додатковий час забив три голи. Цьогорічний фінал відбудеться 28 травня в Мілані
Відбувся 3-й тур Чемпіонату Закарпаття з футболу

Відбувся 3-й тур Чемпіонату Закарпаття з футболу

Минулими вихідними пройшли матчі 3-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій та Першій лігах. ФК "Ужгород" залишається єдиною командою Вищої ліги, що йде без втрат. У Першій лізі Західної зони такою командою є чопський "Локомотив".
Говерла - Зоря - 0:4. Тоска, пєчаль (Огляд матчу)

Говерла - Зоря - 0:4. Тоска, пєчаль (Огляд матчу)

У матчі 24-го туру Ліги Парі-Матч ужгородська «Говерла» приймала на власному полі «Зорю» з Луганська. Гра, яка віщувала господарям мало чого хорошого… Враховуючи результати останніх матчів ужгородців та навколо футбольні проблеми (питання з атестацією), єдиною надією на успіх був ігровий та психологічний спад підопічних Юрія Вернидуба.
В суботу "Говерла" приймає "Зорю"

В суботу "Говерла" приймає "Зорю"

Сьогодні матчем "Волинь" — "Олександрія" розпочнеться 24-й тур УПЛ. "Говерла" свою гру проведе завтра. Суперником ужгородців стане "Зоря". Гра відбудеться на стадіоні "Авангард" в Ужгороді. Початок о 14.00. Серед дискваліфікованих на гру — ужгородці Ягодінскіс та Худобяк, а також луганчанин Сіваков. Матч першого кола завершився перемогою луганської команди — 2:1. Загальна статистика зустрічей у Прем"єр-лізі та Першій лізі: +3=2–12. Голи: 13:23. За прогнозом синоптиків у суботу вдень імовірність дощу складає 50—60 %.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com