У Закарптя три медалі на ЧУ з класичної боротьби

У Закарптя три медалі на ЧУ з класичної боротьби

21—23 квітня у Вінниці відбувся Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів 1999—2001 року народження. В цих змаганнях, у складі збірної Закарпаття приймали участь представники Мукачівського, Тячівського та Виноградівського районів. Загалом у Чемпіонаті прийняло участь більше трьохсот спортсменів. Борці виборювали право представляти збірну України на Чемпіонаті Європи у Швеції та Чемпіонаті світу в Грузії.
В Ужгороді закінчився ЧУ з боксу. Фото, відео

В Ужгороді закінчився ЧУ з боксу. Фото, відео

У неділю в СК "Юність" відбулися фінальні поєдинки та церемонія нагородження призерів юнацького Чемпіонату України з боксу. У фінальному протистоянні змагались 20 пар боксерів, серед них двоє закарпатців. Обидва, Юрій Попелич та Мілан Рокіцан, стали золотими призерами змагань.
ФК Ужгород очолив турнірну таблицю ЧЗ

ФК Ужгород очолив турнірну таблицю ЧЗ

Минулими вихідними відбулися матчі 2-го туру у Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату. У Вищій лізі ФК "Ужгород" одержав другу перемогу у вийшов на чисте перше місце турніру. Наступними вихідними відбудуться матчі 3-х турів.
ФК "Говерла" розгромно програє "Карпатам" (ВІДЕО)

ФК "Говерла" розгромно програє "Карпатам" (ВІДЕО)

У рамках 23-го туру Говерла зустрічалася з Карпатами. Гра проходила за повної переваги господарів поля і закінчилася впевненою перемогою Карпат. Вперше львівська команда здобуває 3 очки на Арені Львів.
Ужгородки розгромлені львів'янками

Ужгородки розгромлені львів'янками

Сьогодні в Україні відразу два принципові спортивні протистояння між Ужгородом та Львовом. Щойно закінчилося одне з них - у рамках чемпіонату України з гандболу у вищому дивізіоні серед жіночих команд ужгородські "Карпати" були розгромлені у принциповому матчі львівською "Галичанкою".
"Говерла" в гостях у "Карпат"

"Говерла" в гостях у "Карпат"

Зі зняттям із "Говерли" 9-ти очок, в ужгородського клубу зникла і турнірна мотивація. Гравцям команди залишається змагатися хіба що за своє ім"я. Для того, щоб залишитися на наступний сезон у Прем"єр-лізі, потрібно займати місце не нижче десятого. В наступному сезоні у Лізі змагатиметься всього 12 команд, тобто за підсумками нинішнього сезону Прем"єр-лігу мають залишити 4 команди, на заміну яким прийдуть дві команди з Першої ліги.
З "Говерли" зняли 9 очок

З "Говерли" зняли 9 очок

У зв’язку з невиконанням ФК «Говерла» попередніх рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородського клубу 3-х та 6-ти турнірних очок відповідно. Таким чином, після позбавлення «Говерли» 9-ти очок ця команда розташувалась на 13-му місці турнірної таблиці – у неї в активі 7 балів.
Карпати здобувають другу перемогу у "львівському турі"

Карпати здобувають другу перемогу у "львівському турі"

Відбувся другий матч за участі "Карпат" у рамках 13-го туру, що проходить у Львові. Перший тайм закінчився з рахунком 14:12 на корить ужгородок. В другому таймі підопічні Петровського поступово збільшили відрив, матч закінчився з упевненою перемогою — 27:22. Найчастіше за "Карпати" відзначалася Косик (6), а також Готра та Лебедєва (5). Сьогодні відбудеться гра між "Спартаком" і "Галичанкою", а завтра — заключні матчі туру. В одному з них "Карпати" зіграють з господарками майданчика ГК "Галичанка". Трансляція поєдинку буде доступною на нашому сайті.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com