• d5166129a06dd488e9ed7a75ed2bc452

    З "Говерли" зняли 9 очок

    У зв’язку з невиконанням ФК «Говерла» попередніх рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородського клубу 3-х та 6-ти турнірних очок відповідно. Таким чином, після позбавлення «Говерли» 9-ти очок ця команда розташувалась на 13-му місці турнірної таблиці – у неї в активі 7 балів.

  • yes 20_45

    Карпати здобувають другу перемогу у "львівському турі"

    Відбувся другий матч за участі "Карпат" у рамках 13-го туру, що проходить у Львові. Перший тайм закінчився з рахунком 14:12 на корить ужгородок. В другому таймі підопічні Петровського поступово збільшили відрив, матч закінчився з упевненою перемогою — 27:22. Найчастіше за "Карпати" відзначалася Косик (6), а також Готра та Лебедєва (5). Сьогодні відбудеться гра між "Спартаком" і "Галичанкою", а завтра — заключні матчі туру. В одному з них "Карпати" зіграють з господарками майданчика ГК "Галичанка". Трансляція поєдинку буде доступною на нашому сайті.

  • 1164

    Карпати - Дніпрянка. Онлайн відеотрансляція

    Сьогодні відбудуться два матчі 13-го туру жіночої Суперліги. О 16.30 почнеться матч "Карпати" "Дніпрянка", а о 18.30 "Галичанка" - "Спартак". Матчі проходять у Львові.

  • 91

    Карпати перемагають Спартак у першому матчі 13-го туру

    В першому матчі 13-го туру, що проходить у Львові, ГК "Карпати" зустрічалися з київський "Спартаком". З досить непростої гри ужгородки вийшли переможцями. Найбільше у воротах суперника відзначалися Косик (7), Лебедєва (5) та Компанієць із Лезинською (по 4). Нагадаємо, що "Капати" виступають у ослабленому складі, через травми не можуть допомогти своїй команді кілька основних гравців. У наступному матчі "Карпати" крають із дніпрянкою. Трансляцію ігор дивіться на нашому сайті.

Усик відкрив ЧУ з боксу в Ужгороді. Фоторепортаж

Усик відкрив ЧУ з боксу в Ужгороді. Фоторепортаж

19 квітня в Ужгороді відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2002—2003 років народження. У церемонії відкриття взяв участь почесний гість змагань, чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик. До вашої уваги фоторепортаж від обласної Федерації боксу. Триватимуть змагання до 24-го квітня.
Стартував футбольний Чемпіонат Закарпаття–2016

Стартував футбольний Чемпіонат Закарпаття–2016

Цього року за титул найсильнішої команди Вищої ліги змагатимуться 14 команд, що на дві більше ніж в минулому сезоні. Серед них чотири команди представляють Ужгородщину. У першому турі команди Вищої ліги грали у суботу, а команди Першої ліги - у неділю. Ігри наступного туру пройдуть 23 та 24 квітня. Нижче дивіться календарі. Початок матчів дорослих команд у період з квітня по серпень о 17.00.
У Говерли не було шансів у грі проти Динамо..

У Говерли не було шансів у грі проти Динамо..

У суботу відбулися три матчі 22-го туру УПЛ. "Олександрія" несподівано б’є вчорашнього претендента і грозу авторитетів луганську "Зорю" - 2:0. У той же час "Дніпро" вдома громить "Металіст" - 5:0. Це означає, що бронзова мрія "Зорі" відкладається на невизначений час. У ще одному матчі "Говерла" прогнозовано програла "Динамо" - 0:2.
"Шахтар" приймає у Львові "Брагу"

"Шахтар" приймає у Львові "Брагу"

Сьогодні ввечері відбудеться другий чвертьфінальний матч Ліги Європи між "Шахтарем" та "Брагою". Гра проходитиме у Львові, початок о 22.00. Транслюватимуть поєдинок телеканали "Україна" та "Футбол 1". Нагадаємо, що у матчі що проходив у Португалії переміг донецький клуб з рахунком 2:1.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com