• 2015-dl-tsu-foil-w-02-03-winners-of-the-year-1

    Серед кращих фехтувальників України двоє ужгородців

    15—16 грудня відбулися фінальні змагання Дитячої Ліги сезону 2015. Серед кращих рапіристів України двоє представників Закарпаття.

  • shu2

    Шуфрич заявив, що "Говерла" не продається

    Олександр Шуфрич розповів про німецьких інвесторів, які ніби мають бажання викупити клуб, але "Говерла" їм відмовила. Про це повідомляє сайт  Мatchday. У той же час читачі іншого футбольного порталу Ua-football, взагалі не вірять про існування якої-небудь зацікавленості з боку німецьких бізнесменів.

  • img_9105

    ГК Карпати готові до матчів 6-го туру в Тернополі

    У п’ятницю та суботу (18—19 грудня) відбудуться матчі перенесеного 6-го туру жіночої Суперліги.

  • 246760__max_gal

    Останні єврокубкові матчі року

    З вівторка по четвер відбудуться заключні матчі Групового етапу єврокубків. У трьох команд, що представляють український Чемпіонат, на цей останній тур різні задачі. «Шахтар» бореться за третє місце в групі «А» і, відповідно, можливість у наступному році виступати у Лізі Європи. «Динамо» вже забезпечило собі третє місце у групі «G» і має можливість за результатами Групового раунду посісти друге місце. Для цього треба в середу на «Олімпійському» перемогти «Маккабі». Нагадаємо, що у першому матчі з цією командою було зафіксовано рахунок 2:0 на користь «Динамо». Ще один представник УПЛ «Дніпро» завершив боротьбу за весняну частину Ліги Європи. У матчі аутсайдерів групи «G», що пройду у Дніпропетровську, команди змагатимуться за очки до єврокоефіцієнтів своїх країн.

Викладач УжНУ став четвертим на Чемпіонаті світу

Викладач УжНУ став четвертим на Чемпіонаті світу

Минулого тижня в Ірландії відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 500 учасників із 37 країн. Україну представили 6 спортсменів з різних регіонів, в тому числі й викладач кафедри основ здоров’я УжНУ, майстер спорту, чемпіон України 2015 року Василь Потокій.
"Карпати" перемагають "Спартак" у обох матчах

"Карпати" перемагають "Спартак" у обох матчах

У другому поєдинку зі "Спартаком" ужгордки здобули більш упевнену перемогу - різниця в рахунку 11 голів. Найчастіше у воротах киянок відзначалися Каганець (7) та Цубина (6). В паралельних матчах конкурент "Карпат" львівська "Галичанка" також здобула дві перемоги, тож угорі турнірної таблиці без змін — ужгородки випереджають львівянок на 4 очки. В наступному турі, який відбудеться 25-26 грудня, "Карпати" зіграють у Херсоні з місцевою "Дніпрянков".
ГК "Карпати" перемагають "Спартак" в матчі 7-го туру

ГК "Карпати" перемагають "Спартак" в матчі 7-го туру

Відбувся перший матч 7-го туру жіночої Суперліги. ГК «Карпати» у СК «Юність» приймали київський «Спартак». Гра була важкою для «Карпат», гості упродовж матчу не давали ужгородкам піти у великий відрив, постійно тримали у напрузі наш захист, при цьому змушували часто помилятись у нападі. У грі були частими вилучення та штрафні кидки. Лише під кінець гри ужгородкам вдалося суттєво вирватися уперед, як результат перша зустріч закінчилася з рахунком — 29:21.
У Кубку області перемогли ужгородські штангісти

У Кубку області перемогли ужгородські штангісти

Минулими вхідними у Білках Іршавського району відбувся Кубок області з важкої атлетики присвячений пам’яті Івана Фірцака. У турнірі взяли участь близько 90 спортсменів. Серед чоловіків у медальному заліку лідирують ужгородські важкоатлети, а серед жінок - іршавські.
СК "Юність" та "Зенадін" приймали турнір ім. Югаса

СК "Юність" та "Зенадін" приймали турнір ім. Югаса

27-29 листопада в Ужгородський СК "Юність" та "Зенадін" пройшов XIV Міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті футбольного арбітра міжнародної категорії Володимира Васильовича Югаса серед дітей 2005 року народження.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com