• 1418483076_5

    ФФУ може виключити "Говерлу" з Прем’єр-ліги

    Сьогодні в Одесі мало відбутися засідання учасників УПЛ, цьому завадила відсутність кворуму. Таким чином, загальні збори не змогли виключити донецький "Металург" з Прем'єр-ліги.

  • Шацьких

    Шацьких переїхав у Винники через Алієва (ВІДЕО)

    Головний тренер винниківського «Руху» Роман Гданський розповів про неочікуваний трансфер найрезультативнішого гравця в історії чемпіонату України Максима Шацьких.

  • 718ba53c18fcf64cfb88c52017c9ad5e

    "Динамо" та "Шахтар" сьогодні розіграють 12-й Суперкубок

    Ввосьме учасниками Суперкубка стають дві кращі команди Чемпіонату та Кубку я «Динамо» та «Шахтар». Матч відбудеться у Одесі, початок о 21.00, транслює телеканал «Україна».

  • Шацьких

    Шацьких гратиме з Алієвим у ФК "Рух" (Винники)

    «Рух» з Винників підписав одного з кращих бомбардирів чемпіонатів України, екс-нападника київського «Динамо», що виступав останній сезон за «Говерлу», Максима Шацьких. Аматорський клуб також веде переговори з екс-півзахисником «Металіста» Едмар. Нагадаємо, що за «Рух» виступає український півзахисник Олександр Алієв, який швидше за все, продовжить кар'єру в аматорському клубі.

В Ужгороді провели два турніри по петанку:"BIG Balls CUP" та "Івана Купала"

В Ужгороді провели два турніри по петанку:"BIG Balls CUP" та "Івана Купала"

12 липня в Ужгороді на алеї Боздоського парку пройшов вже VI-й традиційний турнір по петанку «Івана Купала 2015». Цьогоріч учасниками стали спортсмени не тільки із Закарпаття (Ужгород, Мукачево, с.Червоне), а й зі Львова, Києва та Харкова.
Люлька гратиме в "Говерлі" і у наступному сезоні

Люлька гратиме в "Говерлі" і у наступному сезоні

Захисник київського «Динамо» Сергій Люлька ще сезон проведе в ужгородській «Говерлі». 25-річний футболіст був на перегляді в одному з клубів Чехії, але не залишився в команді. Люлька вже приступив до роботи з командою Грозного. Швидше за все «Динамо» віддасть гравця в оренду на сезон.
П'ятеро гравців «Динамо-2» пройдуть перегляд у «Говерлі»

П'ятеро гравців «Динамо-2» пройдуть перегляд у «Говерлі»

П'ятеро футболістів з «Динамо-2», серед яких Олексій Савченко, Віталій Гемега, Павло Полегенько, Орест Кузик та Олексій Хобленко, пройдуть перегляд у клубі Прем'єр-ліги ужгородській «Говерлі».
"Ужгород" громить "Мукачево" і виходить в лідери

"Ужгород" громить "Мукачево" і виходить в лідери

У суботу—неділю відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій лізі. Центральний матч, що проходив в Ужгороді, викликав інтерес у вболівальників футболу. На матчі, що проходив на запасному полі стадіону Авангард, прийшли 400 глядачів. До 10-го туру ФК «Ужгород» підійшов у ранзі третьої команди поточного чемпіонату.
Закарпатські журналісти зіграли волейбол у Словаччині

Закарпатські журналісти зіграли волейбол у Словаччині

13-й рік поспіль на початку липня у словацькому селі Петровце проводять День мерів (старост). У рамках святкування на території села команди дівчат і хлопців грають волейбол. Уже п’ять років спортивний турнір має статус міжнародного завдяки участі дівочої команди Європейського медіацентру із Ужгорода. Цього року волейболістки змагалися у Петровце 5 липня. 
Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

Харківський «Металіст» перебуває на зборах в Ужгороді. У середу команда Олександра Севидова провела свій перший спаринг. Суперник команди — лідер Чемпіонату Закарпаття ФК «Мукачево» — програв у матчі з рахунком — 0:6. У складі «Металіста» грав екс-гравець ужгородської «Говерли» Олексій Полянський, та закарпатець В’ячеслав Чурко. Триватимуть збори до 11-го липня. Тренуються футболісти у селі Кам’яниця, Ужгородського району на тренувальній базі готелю «Камелот».
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com