• Vyacheslav_Hrozny

    Грозний: "Говерла" ще не пробивала пенальті

    Через відбіркові матчі збірних до ЧЄ-2016 в чемпіонаті України з футболу серед команд прем’єр-ліги виникла тритижнева пауза. Як "Говерла" використає цей проміжок часу дізнавався журналіст клубної прес-служби у В’ячеслава Грозного.

  • 1367134840_271e

    Лукман Аруна про перебування в Ужгороді

    Кар'єра Лукмана Аруни розвивається останні два роки досить дивно. Футболіст з гігантським потенціалом виявляється настільки не потрібен оновленій команді Сергія Реброва, що відправляється в "Говерлу" на правах оренди. Востаннє велике інтерв'ю українській пресі Аруна давав три роки тому. Потім - лише деякі висловлювання на нігерійських медіа.

  • 70WJ5ZO156E

    Визначилися учасники 1/8 фіналу Кубка Закарпаття

    У неділю відбулися матчі Попереднього етапу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися учасники 1/8 фіналу. На цій стадії переможець визначиться в одному матчі. Приймають команди, які під час жеребкування були несіяними.

  • imageresize

    Двоє гравців "Говерли" гратимуть у збірній України

    У кінці березня у світі пройдуть кваліфікаційні матчі до континентальних Чемпіонатів. Так, збірна України 27 березня проведе матч зі збірною Іспанії (матч пройде у Севільї), а також товариський матч проти Латвії, що пройде 31 березня у Львові. Раніше тренер національної збірної Михайло Фоменко оголосив список збірників на ці матчі.

Михайло Фоменко оголосив список на матчі збірної

Михайло Фоменко оголосив список на матчі збірної

Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у найближчих матчах збірної - відбірному до Євро-2016 проти Іспанії (27 березня у Севільї) та товариському проти Латвії (31 березня у Львові), а також оприлюднив резервний список із 8 футболістів, які можуть бути викликані у випадку ушкоджень гравців основного складу.
Жеребкування Кубка Закарпаття з футболу

Жеребкування Кубка Закарпаття з футболу

Відбулося жеребкування Першого етапу Кубка Закарпаття. Всього у змаганнях візьмуть участь 24 команди. На першому етапі (умовно 1/16 фіналу) зустрінуться вісім пар команд. Переможці продовжать виступи у 1/8 фіналу, до них також приєднаються ще вісім команд У перших матчах, які відбудуться 22 березня о 14:00, зустрічаються такі пари:
Кополовець: «В Україні мені ловити було нічого»

Кополовець: «В Україні мені ловити було нічого»

Після Анатолія Тимощука, який захищав кольори «Баварії», німецький футбол в 2015 році поповнив новий легіонер з України. Ним став 31-річний екс-півзахисник львівських «Карпат» Михайло Кополовець, який поповнив ряди команди «Айнхайт» з Рудольштадту, який представляє п'ятий дивізіон чемпіонату Німеччини.
"Баварія" — "Шахтар" (Анонс)

"Баварія" — "Шахтар" (Анонс)

Сьогодні відбудуться два матчі у Лізі чемпіонів. Після нічиєї в першому матчі з «Баварією» донецький «Шахтар» зберігає шанси на проходження до чвертьфіналу. Принаймні Мірча Луческу вважає, що шанс у його команди є, хоча фаворитом зустрічі визнає «Баварію».
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com