Збірна України покидає Євро 2016

Збірна України покидає Євро 2016

Україна провела останній матч на Євро 2016. Нашим суперником була збірна Польщі. Українці зазнали поразки у загалом рівній грі і закінчили виступи на Чемпіонаті Європи перебуваючи на останній сходинці групи "С". Гол у матчі забив Блащиковськи (54).
Україна вибуває з Євро 2016

Україна вибуває з Євро 2016

Після зіграних матчів другого туру у групі "С" Німеччина та Польща мають по чотири очка. Три очка у Північної Ірландії і нуль очок в України. Тож навіть за перемоги в останньому матчі над Польщею збірна України не зможе наздогнати Польщу та Німеччину.
Ужгород громить Боржаву у перенесеному матчі

Ужгород громить Боржаву у перенесеному матчі

9 червня відбулися три перенесені матчі Чемпіонату Закарпаття. Дві гри у Вищій лізі та одна у Першій. В одній з них ФК "Ужгород" розгромив довжанську "Боржаву" - 11:2. Голи: Голи: Скунзяк (5, 25, 57), Реплюк (8, 47), Пиняшко (14, 44), Гегедош (27, 59, 75), Ряшко (72) - Ганчич (31), Сурмач (87). Нагадаємо, що у суботу-неділю пройдуть матчі 9-го туру.
ФК Ужгород закріплює лідерство у Чемпіонаті області

ФК Ужгород закріплює лідерство у Чемпіонаті області

В обласному Чемпіонаті відбулися матчі 8-го туру. Лідер Вищої ліги "Ужгород" здобув упевнену перемогу над ФК "Берегово" - 5:2. У грі дублем відзначився кращий бомбардир чемпіонату Роберт Гегедош. У активі нападника вже 17 голів. "Минай" несподівано розгромив на виїзді "Дийдо", встановивши рекорд туру за кількістю забитих голів - 6:2. Ще одна ужгородська команда "Спартакус" відібрала очки у "Севлюша", одного з претендентів на перемогу в сезоні. Гра проходила на запасному полі ст. "Авангард", голи забивали ужгородець Федак (36) та виноградівець Чонка (23). ФК "Мункач" втратив очки у грі з айтсайдером з Тячева. Абсолютну перевагу на полі тячівського стадіону, мукачевці не змогли втілити у бодай один забитий гол — 0:0.  Наступний тур у Вищій лізі відбудеться у неділю 12 червня. Також у неділю зіграють команди у західній зоні Першої ліги, команди східної зони зіграють у суботу, 11 червня. Початок матчів дорослих команд о 17.00.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com