• 2016042541

    В Ужгороді закінчився ЧУ з боксу. Фото, відео

    У неділю в СК "Юність" відбулися фінальні поєдинки та церемонія нагородження призерів юнацького Чемпіонату України з боксу. У фінальному протистоянні змагались 20 пар боксерів, серед них двоє закарпатців. Обидва, Юрій Попелич та Мілан Рокіцан, стали золотими призерами змагань.

  • DSC_1090

    ФК Ужгород очолив турнірну таблицю ЧЗ

    Минулими вихідними відбулися матчі 2-го туру у Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату. У Вищій лізі ФК "Ужгород" одержав другу перемогу у вийшов на чисте перше місце турніру. Наступними вихідними відбудуться матчі 3-х турів.

  • 184776-zapadnoe-derbi-ostalos-bez-pobeditelja-karpaty-goverla-1-1-12-tur

    ФК "Говерла" розгромно програє "Карпатам" (ВІДЕО)

    У рамках 23-го туру Говерла зустрічалася з Карпатами. Гра проходила за повної переваги господарів поля і закінчилася впевненою перемогою Карпат. Вперше львівська команда здобуває 3 очки на Арені Львів.

  • plastun-prezident-ultimatum-ne-stavil_1377591104146765773plastyn

    "Говерла" в гостях у "Карпат"

    Зі зняттям із "Говерли" 9-ти очок, в ужгородського клубу зникла і турнірна мотивація. Гравцям команди залишається змагатися хіба що за своє ім"я. Для того, щоб залишитися на наступний сезон у Прем"єр-лізі, потрібно займати місце не нижче десятого. В наступному сезоні у Лізі змагатиметься всього 12 команд, тобто за підсумками нинішнього сезону Прем"єр-лігу мають залишити 4 команди, на заміну яким прийдуть дві команди з Першої ліги.

З "Говерли" зняли 9 очок

З "Говерли" зняли 9 очок

У зв’язку з невиконанням ФК «Говерла» попередніх рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородського клубу 3-х та 6-ти турнірних очок відповідно. Таким чином, після позбавлення «Говерли» 9-ти очок ця команда розташувалась на 13-му місці турнірної таблиці – у неї в активі 7 балів.
Стартував футбольний Чемпіонат Закарпаття–2016

Стартував футбольний Чемпіонат Закарпаття–2016

Цього року за титул найсильнішої команди Вищої ліги змагатимуться 14 команд, що на дві більше ніж в минулому сезоні. Серед них чотири команди представляють Ужгородщину. У першому турі команди Вищої ліги грали у суботу, а команди Першої ліги - у неділю. Ігри наступного туру пройдуть 23 та 24 квітня. Нижче дивіться календарі. Початок матчів дорослих команд у період з квітня по серпень о 17.00.
У Говерли не було шансів у грі проти Динамо..

У Говерли не було шансів у грі проти Динамо..

У суботу відбулися три матчі 22-го туру УПЛ. "Олександрія" несподівано б’є вчорашнього претендента і грозу авторитетів луганську "Зорю" - 2:0. У той же час "Дніпро" вдома громить "Металіст" - 5:0. Це означає, що бронзова мрія "Зорі" відкладається на невизначений час. У ще одному матчі "Говерла" прогнозовано програла "Динамо" - 0:2.
"Шахтар" приймає у Львові "Брагу"

"Шахтар" приймає у Львові "Брагу"

Сьогодні ввечері відбудеться другий чвертьфінальний матч Ліги Європи між "Шахтарем" та "Брагою". Гра проходитиме у Львові, початок о 22.00. Транслюватимуть поєдинок телеканали "Україна" та "Футбол 1". Нагадаємо, що у матчі що проходив у Португалії переміг донецький клуб з рахунком 2:1.
Володарем Суперкубка Закарпаття стає ФК "Дийдо"

Володарем Суперкубка Закарпаття стає ФК "Дийдо"

У селі Дийдо відбувся суперкубковий матч між місцевою командою та ФК "Ужгород". Основний час гри завершився нульовою нічиєю. У серії пенальті вправнішими виявилися господарі поля. Для «Дийдо» це перший трофей обласних змагань.
"Говерла" програє "Чорноморцю". Відео

"Говерла" програє "Чорноморцю". Відео

Відбувся матч 21-го туру між "Чорноморцем" та "Говерлою". Гра проходила у рівній боротьбі, з великою кількістю порушень та небезпечних моментів біля воріт обох команд і закінчилася з мінімальною перемогою господарів - 1:0. За одеситів відзначився Азацький, який замкнув подачу зі штрафного у виконанні Калитвинцева на 55-й хвилині. За очками "Чорноморець" майже наздоганяє "Говерлу", ця перемога стала для одеської команди першою після піврічної перерви. У паралельному матчі "Олімпік" зіграв унічию з "Ворсклою" - 1:1. Завтра відбудуться інші 4 матчі туру.
За півфінал Шахтар сьогодні боротиметься з Брагою

За півфінал Шахтар сьогодні боротиметься з Брагою

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги Європи. "Шахтар", як єдиний представник від українського Чемпіонату у єврокубках, захищатиме честь УПЛ. Суперником гірників стане португальська "Брага". До Ліги Європи клуб потрапив з четвертого місця Чемпіонату Португалії. У поточному сезоні "Брага" після 28-ми турів також йде четвертою.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com