• 237885_src_vid

    "Говерла" вийшла з відпустки і їде до Туреччини

    В Ужгородському клубі з'явилася визначеність з підготовкою до другої частини сезону.

  • goverla

    "Говерла" погодиться на варіант з 12-ти команд в УПЛ

    Відбулося засідання робочої групи, що визначає формат наступного сезону в УПЛ. Українським клубам біло запропоновано три варіанти проектів чемпіонату за участю 12-ти команд. Саме за таку кількість команд у Чемпіонаті виступає більшість членів Прем'єр-ліги. Проти — представники «Говерли».

  • 295758

    Кополовець: Звик до німецьких геїв - нехай цілуються

    В інтерв'ю "Футбол 24" екс-хавбек "Карпат" Михайло Кополовець - про життя у Німеччині, відпочинок в Еміратах, протверезіння росіян у Дубаї і плани на власне весілля. 

  • Ворскла-Говерла-1024x671

    В наступному сезоні "Говерла" в УПЛ не гратиме?

    Формат наступного футбольного чемпіонату України розроблятимуть у розрахунку всього на 12 команд. Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" повідомив генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов. За такий формат зокрема виступають телевізійників і ряд клубів, серед яких, зокрема, "Шахтар" і "Динамо". 

Шуфрич заявив, що "Говерла" не продається

Шуфрич заявив, що "Говерла" не продається

Олександр Шуфрич розповів про німецьких інвесторів, які ніби мають бажання викупити клуб, але "Говерла" їм відмовила. Про це повідомляє сайт  Мatchday. У той же час читачі іншого футбольного порталу Ua-football, взагалі не вірять про існування якої-небудь зацікавленості з боку німецьких бізнесменів.
Останні єврокубкові матчі року

Останні єврокубкові матчі року

З вівторка по четвер відбудуться заключні матчі Групового етапу єврокубків. У трьох команд, що представляють український Чемпіонат, на цей останній тур різні задачі. «Шахтар» бореться за третє місце в групі «А» і, відповідно, можливість у наступному році виступати у Лізі Європи. «Динамо» вже забезпечило собі третє місце у групі «G» і має можливість за результатами Групового раунду посісти друге місце. Для цього треба в середу на «Олімпійському» перемогти «Маккабі». Нагадаємо, що у першому матчі з цією командою було зафіксовано рахунок 2:0 на користь «Динамо». Ще один представник УПЛ «Дніпро» завершив боротьбу за весняну частину Ліги Європи. У матчі аутсайдерів групи «G», що пройду у Дніпропетровську, команди змагатимуться за очки до єврокоефіцієнтів своїх країн.
СК "Юність" та "Зенадін" приймали турнір ім. Югаса

СК "Юність" та "Зенадін" приймали турнір ім. Югаса

27-29 листопада в Ужгородський СК "Юність" та "Зенадін" пройшов XIV Міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті футбольного арбітра міжнародної категорії Володимира Васильовича Югаса серед дітей 2005 року народження.
"Сузір"я" та "Ф. Медвідя" у фіналі ЛЧЗ

"Сузір"я" та "Ф. Медвідя" у фіналі ЛЧЗ

У неділю, 29 листопада, листопада відбулися півфінальні поєдинки Ліги чемпіонів Закарпаття. Ігри у Заріччі та Сільці. За їхніми результатами до фіналу вийшли клуби Сваляви та Н. Давидкова, повідомляє прес-служба ФФЗ. Фінальна гра відбудеться у неділю, 6 грудня, у Іршаві. Початок о 13:30.
"Шахтар" громить "Говерлу" — 6:1

"Шахтар" громить "Говерлу" — 6:1

"Говерла" розгромно програла у домашньому матчі донецькому "Шахтарю" — 1:6. На початку гри на гол Ракицького точним ударом відповів Хльобас. Ужгородці трималися до середини першого тайму, допоки на табло був нічийний рахунок. Далі менш ніж за 10 хвилин гірники відвантажили у ворота закарпатської команди 3 голи, що визначально вплинуло на результат зустрічі. У другому таймі донеччани розвинули успіх, зокрема двічі відзначився кращий бомбардир Чемпіонату Тейшейра. Після 15-ти зіграних турів Алекс має у своєму активі уже 21 гол. Рекорд результативності у ПЛ належить Реброву та Шацьких, які у 1998 та 2003 роках забили по 22 голи. При цьому у даних сезонах у Чемпіонаті грало по 16 команд.
У неділю "Говерла" приймає "Шахтар"

У неділю "Говерла" приймає "Шахтар"

Цими вихідними у Чемпіонаті України проходять матчі 16-го туру. Ужгородська "Говерла" свій поєдинок проведе у неділю. Нашим суперником буде "Шахтар". Гра відбудеться в Ужгороді на стадіоні "Авангард", початок о 14.00. За прогнозами синоптиків денна температура у цей день становитиме 3—5 градусів тепла, опадів не передбачається.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com