• Мбокані_RDK_3589

    Єврокубковий тиждень Динамо, Шахтаря та Дніпра

    З вівторка по четвер у Європі пройдуть матчі 3-го туру єврокубків. У розіграші беруть участь три українські команди. 

  • DSC_2823

    У Першій лізі визначилися зональні переможці

    Завершилися змагання у Першій лізі обласного Чемпіонату з футболу. Кращими командами Західної та Східної зон стали "Локомотив" та "Вільхівці". Переможець Першої ліги визначиться у фінальному матчі цих команд. Місце і дату проведення ФФЗ визначить найближчим часом. Нагадаємо, що минулорічним Чемпіоном Першої ліги став ФК "В. Бийгань", який у нинішньому сезоні виступає у Вищій лізі.

  • 269264

    У неділю "Говерла" грає з "Зорею"

    Сьогодні матчем «Динамо» — «Шахтар» розпочався 11-й тур, а завершиться він матчем «Зоря» — «Говерла», що пройде в неділю. В’ячеслав Грозний вважає луганський клуб «сильним і швидким». «Індивідуально його гравці можуть обіграти наших без проблем». Головний тренер також повідомив, що керівництво ужгородського ФК почало виплачувати зарплату, однак лише гравцям. «Із тренерським штабом є проблеми. Ми ще нічого не отримали ні за цей чемпіонат, ні за минулий». 

  • DSC_2676

    Завершується сезон у Першій лізі Чемпіонату Закарпаття

    Минулими вихідними відбулися чергові тури у Чемпіонатах області. У Вищій лізі ФК "Ужгород" збіріг лідируючі позиції, хоча і втратив очки у Виноградові, зігравши унічию із "Севлюшем". Голи: Гегедош (26 п.) - Чонка (38). У іншому матчі команд з лідируючої п"ятірки "Дийдо" на виїзді переміг "Оболонь" - 2:1. Найбільший рахунок зафіксовано у Мукачеві, де місцевий ФК розгромив "Тячів" - 5:0. Перед останнім туром Першої ліги у Західній зоні "Локомотив" став недосяжним для переслідувачів, у Східній зоні за перше місце ще борються "Вільхівці" та "Говерла". Пізніше у стиковому матчі між кращими командами Західної та Східної зон буде визначено переможця Ліги. Наступні тури відбудуться 17-18 жовтня, початок матчів дорослих команд о 16.00.

Останні матчі України у відборі до Євро-2016

Останні матчі України у відборі до Євро-2016

У Європі проходять матчі останніх турів кваліфікаційного етапу Євро-2016. Україна у своїй групі сьогодні зіграє зі збірною Македонії, а у понеділок зі збірною Іспанії. У збірної України ще залишається шанс пройти до фінального етапу ЧЄ з другого місця. Для цього треба перемагати в обох матчах і сподіватися на поразку збірної Словаччини у сьогоднішньому матчі з білорусами. Початок матчів у групі о 21.45. Поєдинки за участі української команди транслює телеканал "Україна", поєдинки за участі словацької збірної транслює телеканал "Jednotka".
"Говерла" без трансферів: коментар Шуфрича і Грозного

"Говерла" без трансферів: коментар Шуфрича і Грозного

Ужгородську "Говерлу" серйозно покарано Палатою з вирішення суперечок ФІФА - забороною на реєстрацію нових гравців на два майбутніх трансферних вікна (зимовий і літній). Це покарання "Говерла" отримала за розірвання контракту без поважної причини в захищений період з румунським нападаючим Маріусом Нікулае.
ФК Ужгород закріплюється на 1-му місці ЧЗ

ФК Ужгород закріплюється на 1-му місці ЧЗ

Відбулися чергові тури Чемпіонату Закарпаття. ФК "Ужгород" впевнено переміг "Середнє" (4:0) і закріпився на першій сходинці турнірки. Голи забивали: Гегедош 12 хв., Жаренко 16, 47 хв., Бандурович 51 хв. Кращий бомбардир Ліги Жаренко має у своєму активі 19 голів. Наступний тур за тиждень. Початок матчів дорослих команд о 16.00.
Закарпатські бігуни на фестивалі в Будапешті

Закарпатські бігуни на фестивалі в Будапешті

У Будапешті відбувся легкоатлетичний фестиваль, у якому взяли участь спортсмени 18 країн, всього на старт вийшли 4 180 учасників. Закарпатське відділення НОК України відрядило в місто Будапешт для участі в легкоатлетичному пробігу 36 спортсменів.
ФК Ужгород виходить в лідери Чемпіонату області

ФК Ужгород виходить в лідери Чемпіонату області

У неділю відбулися матчі чергових турів у Вищій та Першій лізі Чемпіонату Закарпаття. ФК "Ужгород" переміг на виїзді "В. Бийгань" і очолив турнірну таблицю. Недавній лідер Чемпіонату "Мукачево" програв і опустився вже на 5-ту позицію. Фото з матчу "Севлюш" - "Мукачево".
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com