image

"Баварія" — "Шахтар" (Анонс)

Сьогодні відбудуться два матчі у Лізі чемпіонів. Після нічиєї в першому матчі з «Баварією» донецький «Шахтар» зберігає шанси на проходження до чвертьфіналу. Принаймні Мірча Луческу вважає, що шанс у його команди є, хоча фаворитом зустрічі визнає «Баварію».

Хосеп Гвардіола впевнений у перемозі «Баварії», а ще тренер «Баварії» висловив думку, що в Бундеслізі «Шахтар» був би претендентом на золото.

«Я налаштований оптимістично, — каже Гвардіола. — Ми граємо вдома і доб'ємося успіху. У «Шахтарі» є гравці, які могли б виступати в Німеччині. Якби «Шахтар» грав у Бундеслізі, то був би одним з фаворитів у боротьбі за титул. Стиль «Шахтаря» вражає, він сильний на контратаках і має сильних виконавців.

Коли я тренував «Барселону», ми зустрічалися з «Шахтарем» кілька разів, і лише в одному випадку ми перемогли впевнено. З тих пір у команди не змінювався тренер, залишилися в строю і деякі футболісти.

Я задоволений нашою грою в першому матчі, адже ми зустрічалися з класним суперником. Ми розуміли, що легко не буде, і в підсумку «Шахтар» створив не один гольовий момент.

«Шахтар» заслуговує місця у чвертьфіналі, та, на жаль, далі може пройти тільки одна команда, і я впевнений, що це будемо ми. Пенальті ми навіть не відпрацьовували!»

Тим часом визначилися уже два учасники 1/4 фіналу — «Порту» і «Базель», матчі за участі яких відбулися учора.

Жеребкування чвертьфіналу відбудеться 20 березня (п’ятниця), початок о 13.00. Пари визначаються сліпим жеребом без попереднього посіву. Представники однієї асоціації можуть зустрітися один з одним. Команда, кулю з якою дістають з кошика першим, грає перший матч вдома.

1/8 фіналу (початок матчів о 21.45)
10 березня:
«Порту» — «Базель» — 4:0 (1:1)
«Реал» — «Шальке-04» — 3:4 (2:0)

11 березня, середа:
«Челсі» — ПСЖ (1:1) («Футбол 2»)
«Баварія» — «Шахтар» (0:0) («Україна», «Футбол 1»)

17 березня, вівторок:
«Монако» — «Арсенал» (3:1)
«Атлетико» — «Баєр» (0:1)

18 березня, середа:
«Барселона» — «Манчестер Сіті» (2:1)
«Боруссія» (Д) — «Ювентус» (1:2)

Нагадаємо, що у четвер «Динамо» і «Дніпро» зіграють перші маті у 1/16 фіналу Ліги Європи. Їхніми суперниками стануть «Евертон» і «Аякс».

Рейтинг клубів УЕФА

Рейтинг асоціацій УЕФА

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com