image

Дулуб про перестановки у «Львові»: нічого особистого, тільки професійне

Головний тренер «Львова» Олег Дулуб розповів про численні кадрові зміни у команді під час зимового трансферного вікна.

Слід додати, що перший матч «Львову» після зимової перерви запланований на 26-те лютого з футбольним клубом «Олександрія». Прочитати прогнози на цей та інші матчі, а також дізнатись коефіцієнти, які пропонують букмекерські контори, щоб зробити вигідні ставки на спорт можна на порталі «ВсеПроСпорт».

За словами Дулуба, клуб повинен був відмовитися від футболіста Альваро тому, що рівень його вимог не відповідав тому, як він поводиться. 

Щодо нападника Шини, то йому було запропоновано вигідну фінансову пропозицію із Казахстану. І за словами головного тренера, гравець вирішив піти в оренду і адміністрація цьому не завадила. При цьому Шина все ще вважається гравцем львівського клубу. 

Ще один футболіст «Львову» виявив бажання піти у найм - Пернамбуко буде перебувати у «Шерифі». 

Дулуб прокоментував ситуацію з захисником, а також капітаном львівської команди Енесом Махмутовичом. На думку тренера, він досвідчений футболіст, але не дотягує за спритністю.

За словами головного тренера, було проведене тестування, яке показало, що «Львів» досить спритна команда. Проте, якщо захисник повільний, то гравці не зможуть взяти лінію оборони і їм доведеться захищатися біля свого штрафного майданчика. Це, своєю чергою, забиратиме багато сил при виході в атаку. 

Також Дулуб додав, що півзахисник Брікнер залишив команду, тому що на його місце прийшов більш умілий футболіст Васильєв. Головний тренер «Львову» запевнив, що в цьому немає нічого особистого, це суто професійні зміни.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com