image

ФК Дніпро припинив існування

Замість дніпропетровської команди у Прем"єр-лізі, імовірно, виступатиме "Черкаський Дніпро".

Сьогодні на офіційному сайті ФК Дніпро з"явилася інформація про припинення фінансування клубу Ігорем Коломойським. Якщо у команди з"явиться інший спонсор дніпропетровський ПФК буде заявлено до Другої ліги.

Нагадаємо, що у наступному сезоні УПЛ виступатиме 12 команд.

Раніше дирекція Прем"єр-ліги повідомила, що ужгородська "Говерла" та луцька "Волинь" не отримали атестат на новий сезон. Пізніше "Волині" дозволили виступати, оскільки луцький клуб почав розраховуватися із боргами. Було також вирішено, що із Першої ліги до Прем"єр-ліги вийде лише одна команда - кіровоградська "Зірка".

Якщо "Дніпро" не виступатиме у новому сезоні, імовірніше за все, його місце займе "Черкаський Дніпро", що за підсумками минулого сезону у Першій лізі посів друге місце.

Календар сезону 2016/2017.

***

Сьогодні власник клубу Ігор Коломойський у коментарі каналу 1+1 спростував чутки про ліквідацію команди.

За його словами, зараз команда справді переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде і зараз він збирається на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги. Менеджмент "Дніпра", своєю чергою, розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші за коефіцієнт корисної дії, який дорівнює нулю", — зазначив Коломойський.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com