image

ФК Ференцварош поповнився закарпатцем Харатіним

Півзахисник луганської "Зорі" Ігор Харатін підписав контракт строком на 2,5 роки із лідером угорського Чемпіонату ФК "Ференцварош". "Зоря" отримала за Харатіна 600 тис. євро + бонуси.

"Хочу висловити величезну подяку "Зорі", яка за останні роки стала для мене рідною. Окреме спасибі тренерському штабу на чолі Юрія Миколайовича Вернидуба, керівництву клубу та кожному працівнику клубу, вболівальникам і, звичайно ж, всім футболістам, які виходили зі мною на поле і билися. Ми стали однією великою родиною, відмінною командою", - написав Харатін у Твіттері.

Відзначимо, що Ігор Харатін родом з Мукачева. З юнацьких років перебуває у структурі "Динамо", також грав у "Металісті". З 2016 року грав за "Зорю", де провів 81 гру і забив 9 голів. Крім того за юнацькі збірні України 23-річний півзахисник провів 50 матчів.

Угорський "Ференцварош" нараз йде першим у місцевому Чемпіонаті. Тренує команду Сергій Ребров, до того ж у складі столичного клубу виступає український півзахисник Іван Петряк, який у 2018 році також перебрався до Будапешту із луганської "Зорі".

Читайте також:

Василь Кобін гратиме за "Дебрецен"

Закарпатець забив красень-гол у Вищій лізі Угорщини та показав патріотичну футболку

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com