image

"Говерла" гарантує собі УПЛ на наступний сезон

«Говерла» в рамках 25-го туру зустрічалася в Києві з «Металургом» (Д). Донецька команда до матчу підійшла у середині турнірної таблиці, заздалегідь завершивши боротьбу за зону єврокубків, «Говерла» в ранзі команди що бореться за виживання. У цьому матчі ужгродці здобули очко, у той час як у паралельному поєдинку "Карпати" програли "Динамо" і втратили можливість наздогнати "Говерлу".

Матч «Металург» — «Говерла» почався за температури + 33 градуси. Через це в середині таймів арбітр зупиняв поєдинок, дозволивши гравцям попити води. Темп гри був невисоким із невеликою кількістю небезпечних моментів, при цьому з великою кількістю браку.

У матчі першим номером діяв «Металург», особливо це стосується першого тайму. Натомість «Говерла» запропонувала контратакуючий футбол, що дозволило ужгородцям створити кілька хороших гольових моментів.

На 39-х хвилині з подачі Аруни міг відзначитися Шацьких. Максим пробивав головою з 11-ти метрів, м’яч пройшов повз ближню дев’ятку воріт Бандури.

Відразу дві хороші нагоди мав Хльобас. На 70-й хвилині триходівка Шацьких—М’якушко—Хльобас ледь не закінчилася взяттям воріт «Металурга». З порожніх воріт м’яч виніс захисник донецького клубу. На 73-й хвилині Хльобас пробивав з 12-ти метрів, м’яч пролетів поряд з поперечиною.

Гра закінчилася внічию, що, з огляду на статистику, можна вважати закономірним результатом.

В’ячеслав Грозний:

"Была хорошая игра с хорошей играющей командой. Против Металлурга всегда сложно играть, ведь они здорово работают с мячом. Мы создали достаточно предпосылок для взятия ворот. Один только Хлебас имел три с половиной момента. Мы первый раз в весенней части чемпионата не пропустили".

"Очко важно для нас, чтобы теоретически решить вопрос сохранения места в элите, и это довлело. Уже не стал в концовке рисковать и делать замен, хотя такое желание было. Жаль, что не реализовываем то, что создаем. В принципе, отношением ребят доволен, максимально выкладывались на поле".

"Мое будущее? Мы договорились с Нестором Ивановичем встретиться в понедельник. Если ничего не изменится, на 99% я уйду. Если кардинальным образом что-то изменится, тогда есть смысл работать. Не хочу опять наводить тень на плетень".

"Игроки и тренерский штаб, которые были в сезоне 2013/2014, за этот чемпионат не получили ни одной гривны заработной платы. Может, новые игроки что-то получали – я не в курсе. Это неправильно, когда чемпионат заканчивается, а мы ни одной зарплаты не получили. Это переходит все допустимые границы".

«Говерла»: Коваль, Хомин, Ягодінскіс, Люлька, Тудосе, Райчевич, М’якушко, Фещук, Шацьких, Хльобас, Аруна (Гришин 83). Запасні: Бонь, Шиміч, Лухтанов, Трухін, Акімов, Родіч.

9 — Удари — 10
5 — Удари у створ — 2
7 — Кутові — 4
3 — Оффсайди — 1
2 — Попередження — 2

В останньому турі «Говерла» зіграє з фіналістом Ліги Європи ФК «Дніпро». Нагадаємо, що фінальний матч Ліги Європи «Дніпро» — «Севілья» відбудеться у середу, 27 травня. Початок о 21.45. Трансляція на «2+2». О 20.00 розпочнеться телепередача присвячена події. 

25-й тур 
23 травня, субота: 
«Олімпік» — «Волинь» — 1:3, 
«Металург» (Д) — «Говерла» — 0:0, 
«Дніпро» — «Шахтар» — 3:2. 
24 травня, неділя: 
«Металіст» — «Іллічівець» — 3:1, 
«Карпати» — «Динамо» — 0:1, 
«Металург» (З) — «Зоря» — 0:1, 
«Ворскла» — «Чорноморець» — 2:0.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ, КАЛЕНДАР.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com