Грозний: В ужгорородську «Говерлу» йдуть ті, хто не потрібен в інших командах

Сьогодні ужгородська «Говерла» провела свій перший матч другої половини Чемпіонату України з футболу у вищій лізі. Ужгородці вдома поступилися запорізькому «Металургу» -- 0:1.

Післяматчева прес-конференція тренера «Говерли» Вячеслава Грозного була доволі скандальною.Поразку своїх підопічних Вячеслав Грозний пояснив так:

- Ми дуже рано почали весняну частину чемпіонату. По грі: результат несправедливий. Ми моментів створили значно більше, ніж суперник. Але ми створювали і біля своїх воріт, дарували моменти. Необов’язковий пенальті. Ми розуміли, що буде така гра. МЗ – швидка команда, тому ми мали зіграти правильно, не давати простір супернику. Нажаль, ми не використали свої моменти, а моментів було достатньо, щоб хоча б один гол забити. Не забиваємо, тому й важко брати очки. Є проблеми у нас з нападниками, Бурдужан поїхав, Кузнєцов травмований, Фещук не тренувався, Хльобас теж. Ми ставимо багато молодих гравців.

Хочеться брати очки, але коли бачиш порожні трибуни – не цікаво Добре, ми не забили. Але чому порожні трибуни? Важко зібрати людей з області, безкоштовно запускати якісь категорії населення? Нам було б цікавіше грати. А так мені дивно, на першість Закарпаття більше людей ходить. То що, може «Говерла» не потрібна Закарпаттю? Хай тоді буде якась одна команда в Другій лізі… Мені дивно, я не закарпатець, але переживаю за закарпатський футбол. Я не бачу людей, хто хоче вкладати гроші, будувати. Де дітям тренуватися? Де штучні поля? Ми на біговій доріжці тренуємося. Це не правильно. Потрібно інфраструктуру будувати, це мій крик душі. І чому тільки один Шуфрич повинен вклади гроші? Де всі інші?

Я розраховую на всіх гравців, хто у нас є. Сюди приходять молоді хлопці і отримують практику. У нас немає на кількох позиціях конкуренції, і це важко. Тільки підготуєш гравців тактично, психологічно, а потім хтось йде. І доводиться шукати інших футболістів. А ви думаєте, до складу Говерли велика черга? Сюди приходять тільки ті, хто не потрібні іншим командам. І важко всіх підводити до спільного знаменника. Треба час, терпіння і стабільне фінансування, щоб була інфраструктура. Треба, щоб люди ходили на футбол.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com