image

Кополовець допоміг "Миинаю" в обласному Чемпіонаті

Минулими вихідними відбулися ігри 15-го туру Вищої ліги та 13-го туру Першої ліги Чемпіонату Закарпаття.

Найбільшу "суху" перемогу з початку сезону зафіксовано у Середньому, де місцевий клуб розгромив "Бужору" - 10:0. У грі чотирма голами відзначився Жаренко, трьома - Соскида, по голу забили Чокнадій, Пукіш та Нурієв. Рекорд сезону за кількістю голів у одному матчі було зафіксовано у грі 4-го туру "Ужгород" - "Боржава" - 11:2. "Бужора" і "Боржава" після 15-го туру є командами, які найбільше пропускають, 3,3 та 3,8 голів за гру відповідно.

ФК "Ужгород" зараховано технічну перемогу (3:0) - команда з села "Дийдо" не змогла зібратися на домашній поєдинок. Тренер команди Іштван Гіді розповів, що керівництво "Дийдо" зверталося до ФФЗ з проханням перенести гру, але їм відмовили.

"Мукачево" на останній доданій хвилині перемогло "Поляну" на її полі - 1:0 (Шведюк 94 хв.).

Лідер першості ФК "Севлюш" втратив три очки у Кам'яниці, де проходила гра з "Минаєм" - 2:1. Перший гол у ворота виноградівців організували новачки минайської команди, відомі закарпатські футболісти - Бобаль та Кополовець. Матвій подав, Михайло зльоту пробив - 1:0. У іншому випадку асистував уже Кополовець, а забивав Багрій - 2:0. Севлюш свій єдиний гол забив уже на доданих хвилинах з пенальті - 2:1. Після двох поспіль перемог команда Михайла Іваниці наблизилася на відстань одного очка до третього місця.

Матчі наступних турів пройдуть у суботу-неділю. Початок ігор дорослих команд о 17.00.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com