image

На турецьких зборах стався конфлікт між футболістами Минаю та російського клубу

Ми повідомляли, що Минай перебуває на зборах в Туреччині, де провів уже 5 матчів. Поміж інших команд тут є і російські. Між гравцями ярославського Шинника та Минаю трапився конфлікт, повідомив депутат ужгородської міськради Віталій Глагола.

Минайці знаходилися в одному готелі з російським Шинником. Хоча українці просили адміністрацію готелю не підселяти їх до росіян. Зі свого боку адміністрація пообіцяла переселити спортсменів країни агресора на наступний день.

І звісно ж росіяни вирішили відзначити своє підселення.

Повідомляють, що все почалося з того що один з гравців російської команди обригав туалет. Після ж, туди зайшла прибиральниця, якій на запитання "що тут сталося?", росіянин, зухвало наказав прибрати приміщення.

Далі, один з гравців Минаю став на бік працівниці готелю, врешті, слово за слово. Однак, словами вирішити непорозуміння у футболістів не вийшло.

Бійка тривала близько 15-20 хвилин. На цю мить відомо, що персонал та майно готелю не постраждали. Поліцію викликали працівники готелю.

Згідно з відомостями джерела з «Шинника» у нападника команди Іллі Грузнова підозри на перелом ребер. Крім того, у півзахисника Дмитра Самойлова підозри на перелом пальця. Сьогодні гравці пройдуть медобстеження.

Згодом, як всі розійшлися по номерах п'яні росіяни побилися вже між собою. Працівники готелю викликали поліцію. Трьох росіян закували в кайданки.

У підсумку росіян виселили з готелю раніше обіцяного часу.

 

Ось що пише про конфлікт російське видання Baza:

По словам российских футболистов, украинцы из команды «Минай» специально провоцировали их на драку в турецком отеле Royal Seginus.

Вечером несколько игроков закарпатского клуба «Минай» подошли к футболистам из ярославского «Шинника», чтобы выяснить, почему они не протестуют против правительства и не выходят на площади. Но диалога не получилось. Через некоторое время одного из российских футболистов избили в лифте — перед этим украинские игроки спросили, разговаривает ли он по-русски. После этого между спортсменами началась массовая драка. Футболисты «Шинника» считают, что украинцы знали о прибытии русской команды в отель и специально готовились к драке, провоцируя их проукраинскими лозунгами.

Чтобы успокоить спортсменов, в отель пришлось вызвать полицейских, однако ни задерживать, ни оформлять каких-либо документов они не стали. Всего по итогам драки пострадали четверо российских футболистов, и теперь неясно, смогут ли они играть в ближайшее время — их должны проверить на возможные переломы.

По словам одного из футболистов «Шинника», уже после драки один из сотрудников штаба украинской команды предупредил их, что россиянам лучше побыстрее выехать из отеля. Потому что украинцы «настроены серьёзно» и конфликт может вспыхнуть с новой силой".

 

Офіційна позиція ФК «Минай» стосовно виграної бійки у росіян

Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та предстаників країни 404 - ярославського «Шиніка».

Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників «Шиніка» та побили гравця у ліфті - традиційна маячня. Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают».

Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинік» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування.

Слава Україні!

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com