image

«Нове Давидково» стало одноосібним лідером Зимового Чемпіонату Мукачівшини

Сьогодні відбулись поєдинки 4-го туру зимової першості Мукачівського району з футболу в гатях

Сьогодні відбулись поєдинки 4-го туру зимової першості Мукачівського району з футболу в гатях, светрах та шапочках на снігу, льоду, мокрій та морозній траві. У рамках змагального дня на стадіоні у Великих Лучках відбувся один із центральних двобоїв зимньої ліги між «Новим Давидковом» та місцевою командою, де найреальнішою мала стати мінімальна перемога земляків Ференца Медвідя. Трохи меншою була ймовірність мирової. Та підопічні Вадима Мердєєва здобули набагато впевненішу перемогу – 2:0. 
Доволі конкурентними стали ще два матчі на центральній арені у Великих Лучках.   Спочатку мукачівський «Локомотив» влаштував гольове шоу і перезабивав команду з Ключарок – 4:3. У   дуже принциповому сусідському дербі «Страбічово», завдяки дублю Руслана Сороки та автоголу суперника Ігоря Коломійця, здобуло звитягу над «Горондою» – 3:1. У горондівців гол престижу на рахунку кращого бомбардира команди останніх років Максима Шапетка. 
Принциповим був і двобій на стадіоні в Чинадієві між господарями та «Дерценом». Тут доволі впевнено тріумфували гості – 2:0. Ще один матч між «Пістряловом» та «Нижнім Коропцем» перенесено на 4 січня (відбудеться о 14.00 за київським часом на стадіоні в Чинадієві). 
Переміщення команд 
Кому вгору? 
У поточній таблиці, за наслідками 4-го туру, на два місця вгору піднлось «Страбічово», яке не тільки вдруге опинилось поза дном таблиці, вище якого перебувало протягом трьох чвертей зимового сезону, а й вперше увійшло до першої вісімки. 
По одному кроку наверх зробили «Локомотив» та «Дерцен». Мукачівці вперше увійшли до першого секстету, а дерценівці після тижневої перерви повернулись до першої сімки, в рамках якої провели три чверті поточного чемпіонату. 
Кому вниз? 
На три сходинки в зворотньому напрямку перемістився «Нижній Коропець», який не тільки вдруге залишив провідний секстет, за межами якого провів половину поточного чемпіонату, а й вперше опинився в дуеті аутсайдерів. 
Один крок униз зробила «Горонда», яка в пошуках «великої риби» вперше залягла на зимове дно. 
ТС: «Нове Давидково» – 12 очок (12:2), «Пістрялово – 9 (6:2), «Великі Лучки» – 9 (6:5), «Чинадієво» – 6 (9:5), «Ключарки» – 6 (7:9), «Локомотив» Мукачево – 4 (6:10), «Дерцен» – 3 (3:3), «Страбічово» – 3 (5:11), «Нижній Коропець» – 1 (3:4), «Горонда» – 0 (4:10), 
у «Нижнього Коропця» два матчі в запасі, а в «Пістрялова» та «Дерцена» по одному запасному поєдинку. 
Матчі 5-го туру відбудуться 11-го січня на тих же футбольних полях починаючи з 11.00 за київським часом.   

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com