image

Орендовані гравці "Шахтаря" зіграють за "Говерлу"

"Шахтар" дозволив "Говерлі" використовувати в очному матчі в суботу орендованих гравців. Захисники Тарас Качараба, Михайло Писко, Ілля Глушицький, півзахисник Олексій Полянський і нападаючий Валерій Гришин зможуть зіграти в суботу в матчі 23-го туру, який відбудеться в Ужгороді.

Нагадаємо, що минулого тижня "Динамо" заборонило "Говерлі" використовувати в очному матчі дев'ять гравців, яких віддало ужгородцям в оренду. В результаті зустріч закінчилася розгромною перемогою лідера чемпіонату з рахунком 6: 0.

Раніше і "Шахтар" не дозволяв грати у очних зустрічах своїм гравцям, однак після припинення боротьби за чемпіонство у клубі змінили своє рішення, надавши можливість зіграти молодим орендованим гравцям.

***

Перед матчем півзахисник "Шахтаря" Фред поділився очікуваннями від майбутнього матчу гірників з "Говерлою".

- У минулій зустрічі з ужгородською командою ти відзначився голом. "Шахтар" тоді крупно виграв. Чи очікуєте такого ж футболу?

- Не знаю, але сподіваюся, що в цьому матчі ми також отримаємо перемогу. Ви ж знаєте, ніколи не можна знати заздалегідь, як закінчиться той чи інший поєдинок. Але ми зробимо все можливе, щоб забити у цій зустрічі, виграти і піднятися в турнірній таблиці на сходинку вище. Зараз боремося за друге місце в чемпіонаті, яке відкриває дорогу в Лігу чемпіонів.

- Після поразки від "Динамо" форвард "Говерли" Максим Фещук звертав увагу на те, що в ужгородців є проблеми в обороні. Чи справді це так, на твій погляд?

- Важко сказати. Але я впевнений, що суперник буде максимально ускладнювати нашу гру. Та й у захисті вони діють не так уже й погано, як розповідають ... Але це не наша турбота. У нас є конкретна мета: розкрити оборону "Говерли", забити м'яч і піти у роздягальню переможцями.

- Напевно, як і "Волинь", "Говерла" закриється в щільній обороні. Яких помилок в цей раз не варто повторювати, щоб досягти успішного результату?

- Ви маєте рацію! Всі команди, що грають проти "Шахтаря", закриваються в обороні. Ми дуже багато працювали в ці дні, тому постараємося не здійснювати тих же помилок, що в матчі з "Волинню".

- У клубі "Говерла" сьогодні проблеми, гравці цього не приховують. Внутрішні труднощі позначаться на матчі і на загальному відношенні ужгородців до поєдинку?

- Ні, поєдинки з "Шахтарем" - це не той випадок, щоб виходити на поле розслабленими. Незалежно від того, чи є у них зараз проблеми чи ні. У кожному матчі проти нас суперник намагається максимально викластися на полі.

- У цьому сезоні ужгородці забивають менше всіх - лише 17 м'ячів.

- Скажу так, ми працюємо і готуємося, не сподіваючись на те, що суперник буде ослаблений або в "розібраному" стані. На полі буває все, в тому числі і неприємні сюрпризи. Для нас головне - не пропускати і в той же час забивати. Думаю, ми зможемо добитися перемоги і гарного результату в цьому матчі. Це те, що нам потрібно!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В суботу "Говерла" може позбавити ШД чемпіонства

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com