image

Під час зимової перерви ФК Ужгород покинули 10 футболістів

Про кадрові ротації, плани під час зимових тренувальних зборів та завдання у дебютному сезоні Першої ліги розповів головний тренер “Ужгорода” Богдан Блавацький, який під завершення 2021-го року рішенням президента клубу Івана Дурана позбувся приставки “виконувач обов’язків”.

“Після завершення літньо-осінньої частини сезону команду покинули ряд футболістів: Вадим Ющишин, Василь Беца, Олександр Аксьонов, Андрій Вискребенцев, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Вадим Ференцик, Микола Гайдучик, Віктор Хомченко, Павло Тищук.

Віктор Ряшко та Василь Пиняшко виявили бажання спробувати свої сили в Угорщині. А Віктора Хомченка запрошували у команди Першої та Другої ліг з кращими фінансовими можливостями. Ми не можемо затримувати гравців, якщо вони хочуть піти. Миколу Гайдучика повернули з оренди у “Верес”, у мене є інформація, що у грудні на тренуваннях він найкраще виглядав серед нападників. Що стосується Олександра Аксьонова, то ми хотіли бачити у ньому центрального півзахисника, який би розганяв атаки, але не вийшло, а на позиції центрального оборонця він міг би конкурувати, але дозволити собі тримати на лаві запасних дорогого гравця ми не можемо.

Кістяк у нас залишився, зокрема це гравці лінії оборони. Ми будемо запрошувати інших футболістів, яких переглядаємо. Це стосується насаперед місцевих закарпатських гравців, але наразі прізвища називати не буду, поки нікого не підпишемо.

Команда планує вийти з відпустки 20 січня. У нас буде приблизно 65 тренувань, 9 товариських матчів. Перший етап тренувальних зборів проведемо вдома на Закарпатті. Потім в планах виїхати в угорську Кішварду для проведення другого етапу.

Мені подобається, як прогресують Олег Допілка, Михайло Стегура та Юрій Славік. Хочеться, звичайно, підсилити окремий сектор роботи, який у нас найбільше шкутильгає. Це селекція. Поки що ми закриваємо ці питання самостійно. Можливо, вдасться взяти окремого спеціаліста для цієї роботи".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com