image

Після розвалу ФК "Говерли", її ультрас перелякали ФК "Ужгород"

Невідомі ультрас налякали керівництво ФК "Ужгород", яке звернулося у федерацію з проханням розібратися, що це за хлопці в балаклавах вигукують дивні гасла

Після розвалу ФК "Говерла", який висьупав у вищій лізі футбольного чемпіонату України, певна частина ультрас "залишилася без роботи".

Підлітковий максималізм, бажання "виділитися із натовпу" та "здаватися страшним" беруть гору і такі хлопці вирішили "згадати славне минули", знайшли свої фанатські атрибути і почали ходити на футбольні матчі ФК "Ужгород", який виступає в обласному чемпіонаті.

Однак керівництву ФК "Ужгород" це не сподобалося" і воно звернулося в обласну федерацію футболу з листом.

Група осіб, одягнена у балаклави, своїми діями, непристойними вигуками, скандуваннями фашистських привітань, палінням піротехнічних засобів, дестабілізують атмосферу футбольних матчів, - передає прес-служба ФФЗ.

Як запевняє керівництво клубу, ці уболівальники не мають жодного відношення до команди. Клубу запропоновано не допускати так званих ультрас на календарні матчі за участі ФК «Ужгород». Їх поведінка найближчим часом буде розглянута на засіданні Виконкому ФФЗ.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com