image

Шацьких: Шуфрич заборонив грати до кінця чемпіонату

У заявці "Говерли" на матч з "Динамо" були відсутні, крім орендованих гравців київського клубу, ще три футболісти - Шацьких, Герасим'юк і Хомин. У поточному чемпіонаті футболісти більше не з'являться у складі "Говерли".

"Зі мною спілкувався головний тренер і пояснив мою відсутність у заявці на матч з "Динамо" тим, що віце-президент (Олександр Шуфрич) сказав, щоб ми (я, Герасимюк та Хомин) не грали до кінця сезону.

Причину я поки не дізнався. Я тренуюся з командою, головний тренер сказав, що "тренуєшся, але в іграх ти не береш участь". Тому я буду тренуватися до кінця сезону, а далі не знаю, що не буде. Контракт дійсний ще рік", - сказав Шацьких телеканалу "Футбол 1".

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич спростував слова нападника Максима Шацького. "Особисто я не маю повноважень впливати на вибір головного тренера відносного стартового складу і заявки на матч. Інформація не правдива. Я можу тільки рекомендаційно поговорити з В'ячеславом Вікторовичем, але ніяких заборон я не можу робити за контрактними нюансам", - сказав Шуфрич телеканалу "Футбол 1 ".

Раніше віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич звинуватив одного з вищевказаних гравців, Олега Герасим'юка, в нечесній грі. Сам же футболіст вимагає або фактів, або вибачень.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com