image

"Ужгород" громить конкурентів з Чемпіонату області

10-11 вересня відбулися матчі чергових турів обласного чемпіонату у Вищій та Першій лігах.

Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" продовжує громити суперників. У неділю, в матчі що проходив у обласному центрі, команда Івана Шанти з рекордним в турі результатом перемогла ФК "Поляна" - 8:2. Голи: Ількович (2), Белінський (10), Гегедош (34, 72, 88), Бако (42), Добровольський (58, 60) – Ковчар (53 а.), Цоліган (89). На 31 хвилині Гегедош не реалізував пенальті (воротар).
Зірковий "Минай" після чотирьох поспіль перемог втратив очки у матчі з міцним ФК "Вільхівці". Команда Михайла Іваниці грала в дещо ослабленому складі, хоча й володіла невеликою перевагою у грі. Як результат клуби забили по два ігрові голи й розійшлися миром - 1:1.
"Мункач" на стадіоні ДЮСШ приймав "Берегово". Вже на 8-й хвилині гості повели, коли відзначився Луця – 0:1. Під кінець першого тайму зусиллями Великого мукачівці вийшли вперед. Перший гол Валентин забив потужно пробивши з дальньої дистанції (1:1), а другий через дві хвилини, коли реалізував пенальті - 2:1. У другому таймі арбітр вилучив автора першого голу берегівчанина Василя Луця, а вже за 5 хвилин "Берегово" граючи у меншості зрівнює рахунок - 2:2.

Гра "Спартакус" - "Середнє" відбудеться у середу.

Матчі наступних турів відбудуться у суботу-неділю. Початок ігор о 16.00.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com