image

«Ужгород» підписав першого зимового новачка і чекає на гравця з Бразилії

20-го січня «Ужгород» повертається з відпустки.

Нагадаємо, що «Ужгород» посідає у Першій лізі 15 місце, набравши 16 очок.

Наступний матч ФК «Ужгород» в рамках Прем’єр-ліги України запланований на 19-те березня проти команди з Краматорську. Прочитати детальну статистику клубів, а також live-статистику будь-яких матчів можна на порталі Майскоре. MyScore - ресурс, на якому ви зможете знайти результати практично всіх значущих спортивних подій. Усього на ресурсі представлено понад 30 видів спорту, включаючи настільки екзотичні, як нетбол чи кабаді.

Перед відновленням тренувань ужгородці планують підписати ще двох нових гравців, один з яких – бразильський нападник.

Як стало відомо порталу Metaratings, перший зимовий новачок «Ужгорода» – закарпатський футболіст Олександр Глагола, який восени минулого року захищав кольори «Полісся». 13-го січня Глагола підписав з клубом контракт на рік.

24-річний уродженець Сваляви цього сезону Першої ліги провів 6 матчів. Також на рахунку Глагола 2 гри та 1 гол у Кубку України. Раніше він виступав за «Шахтар» U19 та «Минай».

За наявною інформацією, головний тренер Богдан Блавацький очікує, що орендовані гравці, які зараз перебувають у розташуванні своїх команд «Вереса» та «Минаю», продовжать виступати за «городян» навесні.

Під час зимової паузи у чемпіонаті склад команди зазнає серйозних змін. Колектив уже залишили воротар Вадим Ющишин, гравці Олександр Аксьонов, Василь Беца, Андрій Вискребенцев, Микола Гайдучик, Василь Пиняшко, Віктор Ряшко, Павло Тищук, Вадим Ференцик та Віктор Хомченко. Ще у ряду гравців закінчуються контракти.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com