image

В Ужгороді відбувся турнір присвячений пам’яті олімпійського чемпіона Йожефа Беци

20 та 21 грудня 2014 року у спорткомплексі "Юність" пройшов вже традиційний розіграш "Кубку НОК України 2014" з міні-футболу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци

5-ий рік поспіль Асоціація міні-футболу (футзалу) Закарпаття (голова - Близнець Денис Володимирович), Закарпатське відділення НОК України (голова - Риляк Іван Іванович), за повної підтримки та сприяння Федерації футболу Закарпаття, Ужгородського міського Центру фізичного виховання населення "Спорт для всіх", Громадської організації "Молодь національних меншин Закарпаття" проводять цей масовий та надзвичайно цікавий турнір. 
Зазвичай, турнір проводився для дорослих колективів, але цього року Оргкомітетом було вирішено провести змагання і для дітей, а також зробити цей турнір благодійним. Усі зібрані від спонсорів та учасників змагань кошти йдуть на святкові подарунки для дітей-сиріт Перечинської школи-інтернату
Хотілось би відзначити спонсорів та партнерів турніру, які приготували подарунки не тільки для призових місць, а й для всіх учасників змагань юнаків (майже 120 дітей) та передали подарунки для дітей-сиріт. Генеральним партнером виступила РЕКЛАМНА КОМПАНІЯ "ЄВРОСТАНДАРТ" ( www.eurostandard.org). Спортивним партнером усіх заходів Асоціації міні-футболу (футзалу) Закарпаття вже третій рік поспіль є спортивний бренд "JOMA" ( www.joma.ua). Головними спонсорами та партнерами заходу виступили: ТОВ "ЕКО-СЕРВІС" ( www.eko-ukraine.com), ТМ "SILVER" ( www.new-silver.com), ТМ "ВИШКОВО". Головний інформаційний партнер - Закарпатський журнал для цікавого відпочинку "П’ЯТНИЦЯ" ( www.friday-magazine.com.ua). 
Матч за третє місце знову був дуже напруженим і тільки завдяки досвіду окремих гравців команда "Конвектор" (Ужгород) здолала "Нову лінію" (Ужгород) (2:0) та виборала бронзові медалі турніру. 
Фінальна гра виявилася ще більше напруженою, як "бронзовий" матч. Команди створювали загострення та ніяк не могли пробити воротарів або просто не реалізовували вигідні моменти. І все ж колектив Митниці провів результативну конратаку і вийшов вперед, завдяки голу Миколи Гибалюка, після чого досвідчені гравці під керівництвом тренера Решка Петра Володимировича мали б довести гру до перемоги. Та з цим не погодилися гравці Тарновців і на останніх хвилинах зустрічі все-таки зрівняли рахунок, це Олександр Головей виявися в потрібному місці в потрібний час (1:1). А от в післяматчевих пенальті команда з Тарновців відразу повела в рахунку (воротар Ігор Солодовник відбив пенальті) й вже не припустилася помилки реалізувавши всі три удари. (3:2). Тож, переможцем V Всеукраїнського благодійного турніру пам’яті Олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци "Кубок НОК 2014" стала команда "Тарновці" (Ужгородський район). 2 місце за командою "Митниця" (Чоп). 3 місце - команда "Конвектор" (Ужгород). 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com