image

Ужгородці перемогли в турнірі українських діаспор

4—6 червня у Тернополі пройшов ІV Міжнародний футбольний турнір серед команд української діаспори. Організатором змагань є Тернопільська міська рада та Міжнародне об’єднання громадських організацій «Четверта Хвиля» (Торонто).

Цього разу у змаганнях взяли участь представники української діаспори з Румунії, Білорусі, Іспанії, Польщі та Угорщини. Основу угорської команди складали представники ужгородського спортклубу «Проспект». Наші футболісти дійшли до фіналу, де обіграли команду Румунії з рахунком — 6:1. Кращим бомбардиром турніру став ужгородець Михайло Реплюк, який забив 8 голів.

Спортклубом «Проспект» опікається майстер спорту міжнародного класу з сумо Євген Прозор, який на змаганнях у Тернополі виступав у якості граючого тренера. У його спортклубі функціонують різні секції, вихованці яких регулярно демонструють хороші результати на змаганнях різних рівнів. У цьому році представники клубу здобували медалі у змаганнях з пауерліфтингу, хортингу та на юнацькому ЧУ з боксу, що проходив в Ужгороді. СК «Проспект» є чи не єдиним в Ужгороді, в якому жителі району займаються безкоштовно.

Отже, володарями кубка ІV Міжнародного футбольного турніру серед команд української діаспори стала команда з угорської діаспори. Призери змагань отримали грамоти, медалі та інші подарунки. Переможців турніру у вітальному листі поздоровив президент НОК України Сергій Бубка.

E48X60MPg94 20150606_183207 YAsJBc7Pn4A
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com